You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > AGT Racing Team Kocaeli Rallisi’yle Sezonu Kapatıyor

AGT Racing Team Kocaeli Rallisi’yle Sezonu Kapatıyor

Otomobil sporlarına 2003 yılından bu yana çeşitli sponsorluk çalışmaları ile destek veren AGT firması, 2008 sezonunda büyük bir rekabetin yaşandığı N4 Sınıfı’na dahil olmaya karar verdi. Serkan Duru yönetimindeki TokSport’la birlikte 3 ay süren bir çalışma sonucunda, yeni bir Mitsubishi Lancer EVO9 hazırlayan AGT Racing Team, sezonun ilk yarış startını Ege Rallisi’nde aldı. Mustafa Söylemez – Bora Arabacı ikilisi, ilk kez birlikte yarışmalarına rağmen, Ege Rallisi’nde dikkat çekici zamanlara imza attı.

Ege Rallisi’nden sonra, Antalya Kemer’de organize edilen ve Dünya Ralli Şampiyonası bir ayağı olan Rally Of Turkey’e katılan AGT Racing Team ekibi Mustafa Söylemez – Bora Arabacı ikilisi, bu zorlu yarışı da Türk pilotlar arasında Genel Klasman üçüncüsü ve Gr.N ikincisi olarak tamamladı. 60 otomobilin start aldığı rallide 29. sırada finişe ulaşan AGT Racing Team ekibi 2008 Türkiye Ralli Şampiyonası için çok değerli puanlar kazandı.

Sezona İSOK İstanbul Rallisi ve Ankara Hitit Rallisi ile devam eden AGT Racing Team, Hitit Rallisi’ndeyse Genel Klasman onuncusu olmayı başardı.

Şu an Kocaeli Rallisi hazırlıklarını sürdüren AGT Racing Team, Kocaeli Rallisi’nde yine ilk 10 içinde olmayı hedefliyor.

2009 Türkiye Ralli Şampiyonası için çalışmalara şimdiden başlayan AGT Racing Team, önümüzdeki yıl 4 adet Gr.N4 otomobille etaplarda mücadele etmeyi ve 2009 Gr.N Şampiyonluğu’nu kazanmayı planlıyor.

Top