You are here
Home > TURKEY > Tırmanma > Acar Racing Gürsu’da Podyumu Kapadı

Acar Racing Gürsu’da Podyumu Kapadı

Gürsu Tırmanma sonrası, Cem Acar; “Gürsu’daki 1’ncilikten sonra sezonunu son yarışı olan Bozhane tırmanmayı bekliyoruz. Bozhane’nin en iyi şekilde neticelenmesi için elimizden geleni yapacağız. Şansımız da yaver gider ve bir aksilik olmazsa, Bozhane’de sıkıntısız bir şekilde finişe gelmek istiyoruz. Her şeyden önemlisi bu. Acar Racing forması altında yarıştığımız Ünal Şenbahar, Bozhane’de de yarışıyor olacak. O’nu, sezonun son yarışında da destekliyor olacağız. Hep birlikte, takım olarak en iyi sonucu almaya çalışacağız. Ne yazık ki, önceki yarışlarda kullandığım ‘mavi’ Maxi Megane, motorundaki problemden dolayı Bozhane’ye de yetişmiyor. Dolayısı ile, İstanbul’daki yarışa Fiat Abarth Grande Punto S2000 ile katılacağız.

Gürsu’da, cumartesi günkü antrenmanlarda yaşadığımız sıkıntılar ve talihsizliklerden sonra, açıkça söylemek gerekirse antrenmana çıkamadığım ve Lancia’nın nasıl bir performans göstereceğini bilemediğim için, pazar günkü yarışın ilk çıkışını çok temkinli çıktım. Cumartesi akşamı şanzıman ve ön takım indirdikten sonra Lancia’nın ayarlarının bozulmuş olmasından dolayı çok temkinli çıkmak zorunluluğu hissettim ve çok dikkatli bir şekilde finişe gelmeye çalıştım, çok şükür de geldim.

Acar Racing olarak Gürsu’da birden çok araçla yarışa katılma planını başarıyla gerçekleştirdik. Bozhane’de de benzer bir stratejiyi izlemeyi düşünüyoruz. Bununla ilgili olarak arkadaşlarımızla birlikte oturup karar vereceğiz.

Ünal Şenbahar’ın Kategori 4’te lider olması garaj olarak bizi çok mutlu ediyor. Bizleri motive eden bir konu bu. Kendisi ile yine oturup konuşacağız, plan ve detaylarımızı gözden geçireceğiz. Ünal, inşallah ‘kırmızı’ Maxi Megane ile, ben Punto S2000 ile katılacağız. Ayrıca bize destek olacak ekipte Arslan Acar Renault Clio ile ve Sarp Üstel Renault 19 16S ile yarışacaklar. Bu ekibin haricinde de bir iki isim daha olabilir. Bunu henüz konuşmadık ama yarışa kadar olan zaman içinde şekillendireceğiz. Bu arada, Ünal’ın Megane’da yaşadığı teknik problemi de garajda Megane’ı inceleyerek anlayacağız.” dedi.

COPYRIGHT 2009 ACAR RACİNG

Top