You are here
Home > WORLD > WRC > Block WRC’de Kalıcı Olmak İstiyor

Block WRC’de Kalıcı Olmak İstiyor

Amerikalı ralli yıldızı Ken Block Mart ayında Monster World Rally Team ile Rally Mexico’da alacağı starttan sonra en büyük isteklerinden biri olan WRC’de yarışmış olmayı gerçekleştirmenin kendisini çok mutlu edeceğini söyledi.

Rally America Series’de de yarışmış olan Block daha çok sürüş gösterileri ile tanınıyor, pilotun çeşitli sürüş gösterilerine ait videolar internette milyonlarca kez izlenmiş durumda.

Bu sezon Ford ve Monster Energy desteğiyle çocukluğundan beri hayallerini süsleyen şampiyonada yer alma şansı bulan 42 yaşındaki Block; Petter Solberg, Sebastien Loeb ve Formula 1’den WRC’ye geçiş yapan Kimi Raikkonen gibi pilotlarla aynı parkurda yer alacak olmanın çok heyecan verici olduğunu söylerken, WRC’de başarılı olmayı istediğini ancak bunun hemen mümkün olmadığını bildiğini belirtti. Bunun için en az 3 yıl boyunca WRC’de yarışabilmek istediğini söyleyen pilot gelecek sezon takıma bir araç daha eklenebileceğini ve bu aracı yakın arkadaşı olan eski Subaru World Rally Team pilotu Chris Atkinson’ın kullanabileceğini ekledi.

Haber: OZAN EMRE YAZICI

Top