You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Ünal Şenbahar 2010 Sezonuna Start Verdi

Ünal Şenbahar 2010 Sezonuna Start Verdi

Geçtiğimiz sezonu Türkiye Ralli N3 Birincisi, Türkiye Tırmanma Kategori 4 Şampiyonu ve Türkiye Otokros Kategori 4 Şampiyonu olarak tamamlayan Ünal Şenbahar, 2010 sezonu hazırlıklarına başladı ve geçtiğimiz hafta sonu yaptığı testle sezon açılışını yaptı.

Bu yıl da, daimi co-pilotu Emire Cantürk ile yarışacak olan Ünal Şenbahar, TokSport tarafından hazırlanan Mitsubishi Lancer EVO9 ile geçtiğimiz hafta sonu Ömerli’de gerçekleştirdiği testle hem yeni otomobiline daha çok alıştı, hem de organize edilen bir kutlama ile sezonun açılışını yaptı.

Bu yıl Jacques Lemans F1 Saatleri’nin desteğiyle yarışacak olan Bursalı pilot; 2010 Türkiye Ralli Şampiyonası, Türkiye Tırmanma Şampiyonası ve Türkiye Otokros Şampiyonası’nda Mitsubishi Lancer EVO9 ile mücadele edecek.

Bu yıl ki hedefi geçen yıl ki başarılarını tekrarlamak olan Ünal Şenbahar, yeni sezon için şöyle konuştu; “Geçtiğimiz haftasonu, yeni otomobilimiz Mitsubishi Lancer EVO9 ile yaptığımız 2. test oldu. Özellikle bu testten sonra otomobile daha iyi alıştık. Öncelikli hedefimiz; ilk yarış olan Türkiye Rallisi’nde maksimum puan almak ve sponsorumuz Jacques Lemans F1 Saatleri’ni Dünya arenasında başarıyla temsil etmek. Sezonun geri kalanında da, en maksimumda sürerek N4 Sınıfı’nda iddialı olmak istiyoruz. Tırmanma Şampiyonası ve Otokros Şampiyonası’nda mutlak şampiyonluk parolasıyla yarışacağız.”

Ünal Şenbahar, 3-4 Nisan tarihlerinden Ege Otomobil Sporları Kulübü EOSK tarafından organize edilecek İsabeyli Şırlan Tırmanma ile sezona “merhaba” diyecek ve hemen ardından 15-16-17-18 Nisan’da Rally Of Turkey – Türkiye Rallisi’nde Emire Cantürk ile ilk rallisini yapacak. İkili, sezonun geri kalan tüm yarışlarında birlikte mücadele edecek.

www.unalsenbahar.com
www.acysaat.com

Top