You are here
Home > TURKEY > Tırmanma > Ünal Şenbahar Abant’ta Puan Peşinde

Ünal Şenbahar Abant’ta Puan Peşinde

Jacque Lemans F1 saatlerinin sponsorluğunda yarışan Ünal Şenbahar, tırmanmaya devam ediyor. 2010 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın 2. ayağı olan Bolu Abant Tırmanma Yarışı, kısa adı ANOK olan Ankara Otomobil Sporları Kulubü tarafında 22-23 Mayıs tarihlerinde organize ediliyor. Ünal Şenbahar, TokSport tarafından hazırlanan Mitsubishi Lancer EVO9 ile Abant Tırmanma’nın favori isimleri arasında.

Bursalı pilot, Tırmanma Şampiyonası’nın açılış yarışı olan İsabeyli Tırmanma’da etap rekorunu kırmış ve yarışın da en iyi zamanına imza atmıştı. Şenbahar, İsabeyli’de aldığı 15 puanla Kategori 4’ün lideri olarak Abant’a gidiyor.

Şampiyon pilot; Abant Tırmanma öncesi son durumu değerlendirdi; “İlk yarış İsabeyli’deki başarıdan sonra, Abant’ta da aynı başarıyı tekrarlamak istiyorum. Otomobili artık daha iyi tanıyorum, o yüzden Abant’ta limitlere daha yakın sürmeyi hedefliyorum. Amacım; sponsorum Jacque Lemans F1 saatleri en iyi şekilde temsil etmek ve maksimumda puan almak.”

Abant Tırmanma Yarışı’na 20 ekip kayıt yaptırdı. Yarış; Cumartesi günü 15:30’da Bolu şehir merkezindeki Anıtpark’ta başlayacak ve 19:30’da Vilayet Meydanı’ndan verilecek gösteri startı ile devam edecek. Pazar günü ise Mudurnu Abant Yolu’nda 12:00’da başlayacak yarış heyecanı, doruğa ulaşacak.

Yarışmanın servis alanı ise Abant Tabiat Parkı içerisinde yer alacak ve Abant Gölü’nün hemen yanında olacak.

www.acysaat.com

Top