You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Yiğit Akü, Kocaeli Rallisi’nde Yeniden Sahnede

Yiğit Akü, Kocaeli Rallisi’nde Yeniden Sahnede

2010 Türkiye Ralli Şampiyonası, 12-13 Haziran tarihlerinde organize edilecek olan Kocaeli Rallisi’yle devam ediyor. Akü sektörünün lider kuruluşlarından biri olan Yiğit Akü’nün sponsorluğunda yarışan Süheyl Polatoğlu – Hakan Uçucu ikilisi, Citroen C2 ile A6 Sınıfı’nda Kocaeli Rallisi’nde mücadele edecek.

Ülkemizin en modern üretim tesisine sahip, Dünya’da 50’ye varan ülkeye ihracat yapan Yiğit Akü, ‘Elektro’ ismini verdiği yeni akıllı aküsünün tanıtımını yapmak için, otomotiv sektörünün ar-ge’si olan motorsporlarında sponsorluk çalışmalarına devam ediyor. Yiğit Akü’süyle Citroen C2, Kocaeli Rallisi’nde A6 Sınıfı’nın en iddalı isimlerinden biri.

Kocaeli Rallisi, 12 Haziran Cumartesi akşamı 19:30’da İzmit Outlet Center’dan verilen startla başlayacak. Yarışmacılar, startında hemen ardından saat 20:00’de İnterteks Kocaeli Fuar Alanı’ndaki Özel Seyirci Etabı’nda mücadele edecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Özel Seyirci Etabı, TRT Haber’den 20:00-21:00 saatleri arasından canlı olarak yayınlanacak.

9 özel etap da, 13 Haziran Pazar günü koşulacak ve yarış 17:07’de İzmit Outlet Center’da sona erecek.

Yiğit Akü pilotu Süheyl Polatoğlu, Kocaeli Rallisi’ni şu sözlerle değerlendirdi; “Kocaeli Rallisi’ne çok iyi hazırlandık. Daha önce de defalarca yarıştığımız bu rallide tecrübeliyiz. Amacımız, finiş gelip, puan alıp, Yiğit Akü’yü en iyi şekilde temsil etmek.”

Tur Asist ve Teknokim de, Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Süheyl Polatoğlu-Hakan Uçucu ikilisinin, co-sponsorluklarını yapmaya devam ediyor.

www.yigitaku.comwww.akilliaku.com

Top