You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Onofis Rally Team, TOFD ile AutoShow ve İstanbul Ralli Şampiyonası’nda

Onofis Rally Team, TOFD ile AutoShow ve İstanbul Ralli Şampiyonası’nda

Türkiye’de bir ilk gerçekleşiyor. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, 27-28 Kasım 2010 tarihinde İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul Ralli Şampiyonası’nda ONOFİS Ralli Takımı’nın şampiyon pilotu Kemal ÇETİNKAYA ve Süleyman TIRNAKÇI ile şampiyonada yerini alıyor.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul Ralli Şampiyonası, Pendik Kurtköy’deki VIAPORT merkezli olarak Pendik, Ömerli, Şile güzergâhındaki orman yollarındaki toprak zeminli parkurlarda düzenlenecek. Yarışta seyirci özel etabı VIAPORT’ta yapılacak olup bu özel etapta ve yarış içinde Süleyman Tırnakçı’nın co pilotluğunu TOFD’den Güven Kaya üstlenecek. Tüm diğer yarışçılar ile beraber ekip, izleyicilere özel anlar yaşatacaklar.

Yarış araçlarına binmek çok cesaret istemesine rağmen, fırsat verildiğinde engellilerin sosyal hayatın içinde var olabileceklerini, engellerin ortadan kaldırılabileceğini bir kez daha herkese gösterebileceğiz. Yarışta şampiyon pilot Kemal Çetinkaya N2 kategorisinin en favori isimleri arasında yer alıyor. Kendisinin TOFD için yarışı yine başarı ile tamamlamasını beklemekteyiz. Tırnakçı – Kaya ikilisi de yarışta öncü görevini üstlenecekler.

27-28 Kasım 2010 tarihinde yapılacak olan İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul Ralli Şampiyonası’ndan önce, 29 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Fuar merkezinde yapılacak olan Autoshow’da ralliye katılacak olan aracımız engelli co-pilot Güven Kaya’nın tanıtımı ile sergilenecektir. Siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızı da aramızda görmekten onur duyarız.

YER: CNR EXPO Fuar Merkezi

Top