You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Hakan Kargın, İstanbul Şampiyonası’na Hazır

Hakan Kargın, İstanbul Şampiyonası’na Hazır

İstanbul Otomobil Kulubü İSOK tarafından organize edilen, 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul Ralli Şampiyonası, 27 Kasım Cumartesi akşamı saat 18:00’de Pendik Kurtköy’deki VIAPORT Alışveriş Merkezi’nde, Gençlik Meydanı’nda verilecek sembolik startla başlayacak. Rallinin servis alanı da VIAPORT Alışveriş Merkezi’nin otoparkına kurulacak. Yarışmacılar yine VIAPORT’ta özel olarak hazırlanan, özel seyirci etabında da mücadele edecek. Gerçek mücadelenin yaşanacağı toprak zeminli etaplarsa, İstanbul’un kuzeyinde, Riva bölgesinde. Rallinin etapları, 28 Kasım Pazar günü koşulacak.

Hakan Kargın-Burçin Korkmaz ikilisi, şampiyonaya Mitsubishi Lancer EVO7 ile N4 Sınıfı’nda katılıyor. Eskişehir Rallisi’nde, Genel Klasman İkinciliği’ni kazanan ekip, 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul Ralli Şampiyonası’na iddialı bir şekilde hazırlandı.

Forklift sektörünün lider firması Tunç İstif ve kesintisiz güç kaynağı pazarının öncü kuruluşu Enel Enerji, İstanbul Şampiyonası’nda Hakan Kargın-Burçin Korkmaz ikilisine sponsorluk desteği veriyor.

Aynı zamanda Yale marka forklift’lerin Türkiye Distribütörü olan Tunç İstif, daha önce Türkiye Ralli Şampiyonası’nda sponsorluk çalışmaları yapmıştı.

Spora ilk kez adım atan Enel Enerji de, kesintisiz güç kaynağı pazarındaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Hakan Kargın, şampiyona öncesi son durumu; “Kargın Technics olarak 1. Eskişehir Rallisi’nde Genel Klasman 2.’si olarak güzel bir başarı elde ettik. Aynı başarıyı İstanbul Ralli Şampiyonası’nda da gerçekleştirmek istiyoruz.” sözleriyle değerlendirdi.

Burçin Korkmaz ise; “Türkiye Şampiyonası’nda da sponsorumuz olan forklift sektörünün öncü ismi Tunç İstif Mak.Ltd.Şti. ve İstanbul Şampiyonası’nda bize destek olma kararı alan kesintisiz güç kaynaklarının lider markası Enel Enerji A.Ş ile Eskişehir Rallisi’nde gerçekleştirdiğimiz başarıyı İstanbul Ralli Şampiyonası’nda da devam ettirmek istiyoruz.” dedi.

3 yarış üzerinden organize edilen 2010 İstanbul Ralli Şampiyonası, bu yıl Avrupa Kültür Başkenti İstanbul Organizasyonu’na dahil edildi. Çok ciddi yarışmacı ve seyirci katılımının beklendiği şampiyonanın en önemli özelliği, VIAPORT Alışveriş Merkezi içinde koşulacak olan 1.4 km’lik özel seyirci etabına sahip olması. VIAPORT Etabı, bu şampiyona için özel olarak hazırlandı. Yarışmacılar için çok keyifli olacağı tahmin edilen etap, seyirciler için muhteşem bir görsel bir şov olacak.

Şampiyonayla ilgili son gelişmeleri; www.ralliturk.net adresinden ve İSOK’un resmi web sitesi www.isok.org.tr ‘den takip edilebilir.

Top