You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Alp Arslan Taner’e Yeni Co-Pilot

Alp Arslan Taner’e Yeni Co-Pilot

2010 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın N2 Birincisi olarak tamamlayan Alp Arslan Taner, 2011 sezonu hazırlıklarına devam ediyor. Geçen yıl Yeşil Bursa Rallisi öncesi garaj değişikliği yapan Taner, Süheyl Polatoğlu yönetimindeki GP Garage’a transfer olmuştu. Bu yıl da GP Garage’ın teknik desteğiyle yarışmaya karar veren Alp, geçen yılın birincisi Citroen Saxo’sunu kuru kasadan komple revize ederek, sezona ciddi bir hazırlık yapıyor. Taner, aynı otomobille yine Sınıf 2’de yarışıp, birincilik mücadelesi verecek.

2010 sezonunda Soner Tamer ile birlikte yarışan Alp, Soner’in bu yıl Ferhat Tanrıbilir’in R2’sine transfer olmasıyla co-pilotsuz kalmıştı.

İlk yarış, Ege Rallisi’ne 1,5 ay gibi bir süre kala, co-pilot problemini de çözen Alp Arslan Taner, 2011 sezonunun tüm yarışlarında Erhan Arıkan’la birlikte yarışacak.

Şu ana kadar 5 rallide start alan Erhan Arıkan, 2010 İstanbul Ralli Şampiyonası’nda Fiat Punto Super2000’le yarışan Ahmet Kaya’nın  co-pilotluğunu yapmış, 3. yarışında Super2000 binme şansına erişen nadir co-pilotlardan biri olmuştu.

Arıkan, 2010 İstanbul Ralli Şampiyonası’nın 3. ayağında Fiat Palio ile yarışan Yaşar Abay’ın co-pilotluğunu yapmış, ikili 4. özel etapta takla atarak yarışa veda etmişti.

RalliTürk olarak, yeni ekili Alp Arslan Taner-Erhan Arıkan’a başarılar diliyoruz.

Top