You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Ünal Şenbahar İngiltere’yi Fethetti

Ünal Şenbahar İngiltere’yi Fethetti

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını hızlandıran Ünal Şenbahar, bu yıl yarışacağı yeni otomobili Subaru Impreza N16’nın son testleri için İngiltere’ye, ProDrive’a gitti.

Yeni Subaru’su hakkında ProDrive’dan bilgiler alan Şenbahar’ın N16’sı, çok kısa bir süre içinde TokSport garajına gelecek.

İngiltere’de 2 gün kalan Şenbahar için en büyük süpriz, takımın yeni geliştirdiği Mini JCW WRC’yi test etmek oldu. Önce, takımın pilotu Kris Meeke ile birlikte test yapan Bursalı pilot, ardından otomobille uzun süren bir test sürüşü gerçekleştirdi.

Ünal Şenbahar; “Otomobilden gerçekten çok etkilendim. Çok keyifli ve çok güçlü bir otomobil. Mini, WRC mücadelesinde yeni bir marka olsa da, çok kısa zamanda üst sıralarda göreceğimize eminim. Otomobil çok iyi duruma gelmiş. Gelişim süreci hala devam ediyor. Aynı şekilde, Mini JCW Super2000 de emin adımlarda gelişime devam ediyor.” dedi.

Sezonda Subaru Impreza N16 ile yarışacak olan Ünal Şenabahar, sezon içerisinden bir veya birden fazla yarışta, Mini JCW Super2000 ile start alabilir.

HABER : MURAT GÜNARSLAN

Top