You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Ford, 3.Fiesta’yı Düşünüyor

Ford, 3.Fiesta’yı Düşünüyor

Ülkemizde motorsporlarının en önemli temsilcilerinden biri olan ve yaşanan tüm krizlere karşı direnerek ayakta kalmayı sürdüren Ford ekibi, bana göre çok büyük bir iş başardı. Üstelik bu spora yeni isimlerin kazandırılması yönünde de Ford üzerine aldığı sorumluluğu fazlasıyla yerine getirdi. Bu açıdan baktığımda tüm Ford ekibini takdir etmemek mümkün değil.

Yeni sezon öncesinde Ford cephesinden gelen haberler de çok iyi. Takımın en önemli pilotu olan şampiyon isim Yağız Avcı, Fiesta Super 2000 ile yoluna aynen devam ediyor. Son dönemlerde ön plana çıkan en önemli yeteneklerimizden olan Yağız Avcı’nın ERC Şampiyonası’nda yarışmak gibi bir şansının hala devam ettiği de kulağıma gelen haberler arasında.

Ford bir ikinci Super 2000 Fiesta ile de parkurlarda olacak. Bu otomobili ise yine genç yeteneklerimizden biri olan Emre Yurdakul kullanacak.

Fakat Murat Bostancı’nın da bu otomobille yarışacağı ve kendisini geliştirmeye devam edeceği de duyduklarım arasında. Hatta üçüncü bir Fiesta’nın parkurlara çıkması bile konuşulan gelişmeler arasında yer alıyor.

KAYNAK : Hürriyet OtoYaşam
HABER : Murat Tosun

Top