You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > NEO MOTORSPOR, Takımlar Şampiyonası’nda

NEO MOTORSPOR, Takımlar Şampiyonası’nda

2010 sezonunda Türk Ralli Sporu’na profesyonel olarak adım atan NEO MOTORSPOR, 2011 Avrupa Ralli Şampiyonası’nın da bir ayağı olan Bosphorus/Boğaziçi Rallisi öncesi Türkiye Ralli Takımlar Şampiyonası mücadelesine dahil oldu. Adil Küçüksarı yönetimindeki NEO MOTORSPOR, “Ralli Takımı Lisansı” alarak, profesyonelliğe tam olarak adım attı.

Hayaller Gerçektir ve Liqui Moly sponsorluğunda Türkiye Ralli Şampiyonası, Türkiye Tırmanma Şampiyonası ve Türkiye Otokros Şampiyonası’nda mücadele eden NEO MOTORSPOR; bünyesinde bulundurduğu 5 adet Ford Fiesta ST ve 2 adet Renault Clio Ragnotti otomobiliyle, şampiyonalardaki mücadelesini daha da iddialı olarak devam edecek.

NEO MOTORSPOR Direktörü Adil Küçüksarı; “2011 yılı için en büyük hedefimiz, profesyonel bir ralli takımı olarak, Ralli Takımlar Şampiyonası mücadelesindeki yerimizi almaktı. Bu hedef için adım adım ilerlemeye devam ediyoruz. NEO MOTORSPOR, Türk Ralli Sporu’nun en başarılı takımlarından biri olmak için kendini yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyor.” dedi.

2011 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci ayağı Bosphorus/Boğaziçi Rallisi hazırlıklarını sürdüren NEO MOTORSPOR, 7 ekibiyle sezonun en zorlu yarışında, puan savaşına dahil olacak. Adeta bir dayanıklılık sınavı olan Boğaziçi Rallisi, 237 km’lik özel etap kilometresi ve 637 km’lik toplam kilometresiyle, yarışan ekipleri bir hayli zorlayacak.

3 Haziran Cuma günü Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan start alacak olan Boğaziçi Rallisi, 5 Haziran Pazar günü yine Sabiha Gökçen Havalimanı’nda sona erecek. Bu sene, 40. yılını kutlayan Boğaziçi Rallisi’nin ralli merkezi, Sabiha Gökçen Havalimanı Oteli olurken, servis alanı da yine Sabiha Gökçen Havalimanı’na kurulacak.

Bosphorus/Boğaziçi Rallisi ile ilgili geniş bilgi için www.bogazicirallisi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Top