You are here
Home > TURKEY > Tırmanma > Tırmanmada Heyecan Gürsu’ya Taşınıyor

Tırmanmada Heyecan Gürsu’ya Taşınıyor

Türkiye Tırmanma Şampiyonasının 3. Ayağı olan Gürsu Tırmanma Yarışı bu yıl da Gürsu Belediyesi katkılarıyla BOSSEK Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize ediliyor.

Geçtiğimiz yıllarda toprak olarak Yeşil Bursa Rallileri’nin vazgeçilmez etaplarından biri olan Dışkaya bu kez 26 Haziran tarihinde 7,70 km lik yenilenen asfalt parkuru ile Türkiye Tırmanma Şampiyonasına ev sahipliği yapacak. yenilenen asfalt parkuru ile Türkiye Tırmanma Şampiyonasına ev sahipliği yapacak.

Yarışmanın Teknik Kontrolu Cumartesi 14:00-16:00 saatleri arası Gürsu Belediyesi önünde hazırlanan bölümde gerçekleştirilecek. 26 Haziran Pazar günü saat 10:45’de İğdir, Dışkaya sapağından alınacak startla başlayacak antrenmanlarda yarışmacılar parkuru 2 kez çıkacaklar, sonrasında ise hazırlıklarını tamamlamak üzere İğdir sapağında hazırlanan servis alanına gelecekler. Yarışma Gürsu Başkanı Sn Orhan Özcü´ nün kategori 1 deki ilk araca saat 14:30 de vereceği startla başlayacak. 7700 mt.lik parkurun iki kez çıkılmasıyla sona erecek yarışmanın ödül töreni ise Gürsu Belediyesi önünde saat 18:30 da gerçekleştirilecek.

Yarışma ile ilgili tüm dökümanlar için www.yesilbursarallisi.com

Top