You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > NEO MOTORSPOR, VIA/PORT Rallisi’nde Podyumu Hedefliyor

NEO MOTORSPOR, VIA/PORT Rallisi’nde Podyumu Hedefliyor

2011 Türkiye Ralli Şampiyonası’ndaki mücadele, İstanbul’da devam ediyor Şampiyonanın 3. yarışı, 32.VIA/PORT İstanbul Rallisi, 2-3 Temmuz tarihlerinde organize edilecek. İstanbul Otomobil Sporları Kulübü – İSOK tarafından düzenlenecek olan yarışın merkezi, Pendik Kurtköy’deki VIA/PORT Alışveriş Merkezi olarak belirlendi. Ekipler, 2 Temmuz Cumartesi günü 16:00’da VIA/PORT Alışveriş Merkezi içerisindeki Gençlik Meydanı’nda start alacak ve Oruçoğlu, Ulupelit ve Mudarlı etaplarında gerçek yarış mücadelesine girecek. Ekipler, yarış boyunca 132 km’si özel etap olmak üzere, toplam 353 km’lik mesafeyi katedecekler.

Hayaller Gerçektir ve Liqui Moly’nin ana sponsorluğunda yarışan NEO MOTORSPOR; 32.VIA/PORT İstanbul Rallisi’ne Ford Fiesta ST’lerle yarışan 6 ekiple katılıyor.

32.VIA/PORT İstanbul Rallisi’nde mücadele eden NEO MOTORSPOR Ekipler;

1. Tezcan Dalfidan – Eda Özer / Ford Fiesta ST
2. Serhan Türkkan – Taner Oylukan / Ford Fiesta ST
3. Onur Sürmeli – Serkan Okan / Ford Fiesta ST
4. Buğra Banaz – Nevzat Aslan / Ford Fiesta ST
5. Simin Bıçakçıoğlu – Afşin Baydar / Ford Fiesta ST
6. Yasemin Çulfaz – Mine Küçükköseler / Ford Fiesta ST

NEO MOTORSPOR Takım Direktörü Adil Küçüksarı; “Bu yarış öncesi tüm otomobillerimizi ciddi bir revizyondan geçirdik ve yarışı çok iyi hazırlandık. Tüm ekiplerimizin, kürsüde ve kupayla yarışı tamamlayacağını ümit ediyorum. Bu yarış için, İstanbul’un en keyifli ve hızlı etaplar tercih edilmiş. Tüm ekiplerimiz, tecrübleriyle zorlu etapların üstesinden gelecektir.” dedi.

32.VIA/PORT İstanbul Rallisi, 3 Temmuz Pazar günü 16:40’ta, yine VIA/PORT Alışveriş Merkezi içerisindeki Gençlik Meydanı’nda sona erecek.

32.VIA/PORT İstanbul Rallisi ile ilgili geniş bilgiye, İSOK’un resmi web adresi; www.isok.org.tr ‘den ulaşabilirsiniz.

Top