You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Serkan Yazıcı Yeşil Bursa Rallisi’ne Sponsor Oldu

Serkan Yazıcı Yeşil Bursa Rallisi’ne Sponsor Oldu

4 kez Türkiye Ralli Şampiyonu olan Serkan Yazıcı, doğup büyüdüğü şehir olan Bursa’ya yatırımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Bursa’nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Mavi Cin Alışveriş Merkezi‘nin açılışı yapan efsane rallici, 22-23 ekim tarihlerinde organize edilecek olan Yeşil Bursa Rallisi’ne sponsor oldu.

Aynı zamanda bir işadamı olan Serkan Yazıcı, Mavi Cin Alışveriş Merkezi’ni Yeşil Bursa Rallisi’nin sponsoru olarak belirledi. Şampiyon pilot bu zamana kadar çok defa yarıştığı ve zafer kazandığı Yeşil Bursa Rallisi’nde, bu kez sponsor ünvanıyla yerini alacak.

Bu yıl asfalt etaplara geri dönen Yeşil Bursa Rallisi’nin start ve finish noktası Mavi Cin Alışveriş Merkezi olacak. Ayrıca rallinin servis alanı yine Mavi Cin Alışveriş Merkezi içinde olacak ve bir özel seyirci etabı Mavi Cin Alışveriş Merkezi içinde koşulacak.

Rallinin start alacağı gün, Mavi Cin Alışveriş Merkezi içinde Bursa’nın en büyük süpermarket zincirlerinden biri olan FURPA‘nın da açılışı yapılacak.

Hem market açılış hem de ralli organizasyonuyla Mavi Cin Alışveriş Merkezi 22-23 Ekim tarihlerinde şenlik alanına dönüşecek.

Açılış ve ralli hazırlıkları sebebiyle çok yoğun günler geçiren Serkan Yazıcı, henüz netleşmeyen birkaç sürprizin de planları dahilinde olduğunu, bunların önümüzdeki günlerde belirleneceği söyledi.

Modern bir pazar formatında şekillendirilen Mavi Cin Alışveriş Merkezi, 16.000 m2 kapalı alan, 600 araçlık otopark, arka cephesindeki 45 dönümlük, her Pazar 20.000 kişinin ziyaret ettiği Mavi Cin Nilvak Oto Pazarı ile Bursa’nın en gözde mekanlarından biri haline gelmiş durumda.

AVM konforunda ve uluslar arası standartlarda ilk ve tek modern pazar olan Mavi Cin, toplam 200 mağazada her sektörü buluşturan Türkiye’nin bir ilki olma özelliğini taşıyor.

Mavi Cin Modern Pazar ile ilgili geniş bilgiye, web sitesi; www.mavicin.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

HABER : MURAT GÜNARSLAN

Top