You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > NEO MOTORSPOR, Bursa’da Tezcan’la Parladı

NEO MOTORSPOR, Bursa’da Tezcan’la Parladı

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6. ayağı olan 36.Yeşil Bursa Rallisi, Bursa Otomobil Sporları Kulübü BOSSEK tarafından Mavi Cin, Holiday Inn Bursa, Technospray, Aksan Group sponsorluğunda Bursa Büyükşehir Belediyesi katkıları 22-23 Ekim tarihlerinde düzenlendi.

Hayaller Gerçektir ve Liqui Moly’nin ana sponsorluğunda yarışan NEO MOTORSPOR; 36. Yeşil Bursa Rallisi’nde yine podyum sevinci yaşadı.

Neo Motorspor adına Revar Oto ve Buttim Cancan Karting desteğinde yarışan Bursalı Tezcan Dalfidan Eda Özer ekibi, Türkiye Ralli Sınıf 8 Birinciliği’nin ardından Yeşil Bursa Rallisi’nde Türkiye Bayan Co-Pilot Birinciliği’ni de garantilemiş oldu. İkili, 8 birincisi olarak 6’da 6 podyum yapma başarısı gösterdi.

Alfa Romeo 156 ile Yeşil Bursa’da finişe ulaşan Ümit Kemal Çoşkun – Özlem Akgüç ikilisi, takım arkadaşları Tezcan’ın hemen ardından Sınıf 8 ikincisi olarak podyumdaki yerini aldı.

Ford Fiesta ST ile yine podyum başarısı gösteren Simin Bıçakçıoğlu – Afşin Baydar ikilisi, Sınıf 5’in üçüncüsü olarak, Yeşil Bursa Rallisi’nde kupa ve puanla ayrıldı.

NEO MOTORSPOR Takım Direktörü Adil Küçüksarı; “Zorlu fakat keyifli bir Yeşil Bursa Rallisi’nde kupalarla ve puanlarla evimize dönüyoruz. Geçen yarış birinciliğini ilan Tezcan’ın co-pilotu Eda da bu yarıştaki birincilikle, Bayan Co-Pilot Şampiyonası’ndaki zaferini ilan etti. Ümit ve Simin’in podyuma çıkması da bizi ayrıca mutlu etti. NEO MOTORSPOR  mücadelesine emin adımlarla devam ediyor” dedi.

36. Yeşil Bursa Rallisi’nin sonuçlarıyla ilgili geniş bilgiye www.yesilbursarallisi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

2011 Türkiye Ralli Şampiyonası, 19-20 Kasım tarihlerinde Antalya Kemer’de düzenlenecek ANOK Hitit Rallisi ile sona erecek.

Top