You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > NEO MOTORSPOR, Zirveden İnmiyor

NEO MOTORSPOR, Zirveden İnmiyor

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın son ayağı olan 38. Hitit Rallisi 19 – 20 Kasım 2011 tarihlerinde Antalya Kemer’de organize edildi. Ankara Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenen yarış, Türkiye’nin en eski rallisi olma özelliğini taşıyor. 38 yıldır toprak zemine sahip olan ralli, bu yıl da Antalya Kemer bölgesinde Dünya Ralli Şampiyonası’na ev sahipliği yapan eşsiz parkurda koşuldu.

Hayaller Gerçektir ve Liqui Moly’nin ana sponsorluğunda yarışan NEO MOTORSPOR; 38. Hitit Rallisi’ni yine podyum, yine zirvede tamamladı.

Revar Oto ve Buttim Can Karting sponsorluğunda Ford Fiesta ST ile yarışan Tezcan Dalfidan – Eda Özer ikilisi NEO MOTORSPOR’u Antalya’da zirveye taşıyan isim oldu. Bursalı ekip, yarışı Sınıf 8 Birincisi olarak tamamlarken aynı zamanda İkiÇeker klasmanında da ikinci sırada finişe ulaştı.

Renault Clio Ragnotti ile yarışan Furkan Atik – Haldun Atik ikilisi yarışı Sınıf 8 ikincisi olarak tamamlarken, Ford Fiesta ST ile yarışan Simin Bıçakçıoğlu – Afşin Baydar ikilisi Sınıf 5’te ikinciliği elde etti.

NEO MOTORSPOR Takım Direktörü Adil Küçüksarı; “Zorlu bir Hitit Rallisi’ni geride bıraktık. Mevsim itibariyle daha da kaygan hale gelen etaplar bazı sürücüler için tehlikeli olsa da, NEO MOTORSPOR ekipleri, bir kez daha başarıyla finişe ulaştı ve sezon finalini yaptı. Bundan sonra rotamızı önümüzdeki ay organize edilecek olan İstanbul Ralli Kupası’na çevireceğiz.” dedi.

Geçtiğimiz yıllarda Dünya Ralli Şampiyonası ayağı olan Rally Of Turkey – Türkiye Rallisi’nin etaplarından organize edilen Hitit Rallisi’yle ilgili geniş bilgiye, yarışı organize eden Ankara Otomobil Sporları Kulübü ANOK resmi web sitesi www.anok.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Top