You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Gamze Karaman’ın İlk Ralli Deneyimi

Gamze Karaman’ın İlk Ralli Deneyimi

2003 Model of Turkey 2. Güzeli ve Miss Globe International 2. Güzeli olan Gamze Karaman, bu hafta sonu İstanbul Ralli Kupası son yarışında ilk ralli deneyimini yaşayacak. KARSAN desteğinde yarışan Bursalı Tezcan Dalfidan’a co-pilotluk yapacak olan Karaman, başarılı bir yarış çıkaracaklarına inandığını söyledi.

Kısa adı İSOK olan İstanbul Otomobil Kulübü tarafından organize edilen İstanbul Ralli Kupası 3. ve son  yarışı bu hafta sonu düzenleniyor.

Henüz ilk sezonlarında 7 rallide 7 podyum başarısı ile Türkiye Ralli Sınıf 8 Birinciliği’ni kazanan Tezcan Dalfidan, co-pilotu Eda Özer’in yurtdışı iş seyahati nedeni ile bu yarışa Gamze Karaman ile katılıyor. Marmara Üniversitesi Spor Akademisi mezunu 2003 yılında Model of Turkey 2. Güzeli ve Miss Globe International 2. Güzeli Karaman, bu haftasonu ilk ralli deneyimini yaşayacak. Otomobillere karşı büyük ilgisi olduğunu hızı ve adrenalini çok sevdiğini söyleyen Gamze Karaman, tecrübeli bir pilot olan Tezcan Dalfidan ile kısa sürede uyum yakalayarak başarılı bir yarış çıkaracaklarına inandığını söyledi.

Neo Motorspor adına yeni sponsorları KARSAN desteğinde mücadele edecek olan ikili İstanbul Ralli Kupası son yarışında yine podyuma çıkmayı hedefliyor. Kupada ilk 2 yarışın ardından Sınıf 8 lideri olan Dalfidan, 2011 Türkiye Ralli Şampiyonası’nı 7 yarışta 7 podyum yaparak Sınıf 8 birincisi olarak tamamlamıştı.

Türk otomotiv sanayinde 45 yılı geride bırakan ve kurulduğu günden bu yana ticari araç segmentinde kendi markası da dahil, dünyanın önde gelen markaları için modern ve esnek üretim tesislerinde faaliyet gösteren Karsan İstanbul Ralli Kupası ile Tezcan Dalfidan ve Simin Bıçakçıoğlu’na sponsor olarak motorsporlarına giriş yaptı.

Top