You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Kemal Gamgam’la 2012 Üzerine

Kemal Gamgam’la 2012 Üzerine

2010 Türkiye Historic Ralli ve 2011 Türkiye Historic Kategori 3 Şampiyonu olan Kemal Gamgam, RalliTürk’e verdiği özel röportaj ile 2012 sezonuna dair ipuçları verdi.

Gamgam, “2012 öncelikli ağırlığım historic olmaya devam edecek. Şu an Ford Fiesta MK1 üzerinde çalışmalarım sürüyor. Aracın tamamlanması ve testler sonrası her şey kesinleşecek. Sezon boyunca historic kategoride yapılacak bütün aktiviteleri takip etmeyi planlıyorum.” dedi.

Historic araçlar haricinde, geniş bir araç parkına sahip olan Kemal Gamgam, “Ralliler haricinde tırmanma ve otokros sezonunu takip edebilmem mümkün olmasa da, Opel Astra Kit Car ve Renault 19 Kit Car ile bazı yarışlarda start almayı planlıyorum. Her iki otomobili de asfaltta kullanmak gibi bir isteğim var. Herhangi bir son dakika değişikliği olmazsa, tırmanma sezonunun ilk yarışı olan Bozhane’de tepeden tırnağa revize ettiğimiz Opel Astra Kit Car ile yarışmak istiyorum. Bu otomobil için çok uzun zamandır çalışıyoruz” dedi.

Mahalli yarışlar için de sürprizleri olduğunu söyleyen Kemal Gamgam, “Şu an Gr.A Renault 11 Turbo ve Ford Sierra Cosworth ile İstanbul Mahalli Ralli Kupası’nda yer almayı düşünüyorum. Bu araçların mahalli kupaya renk katacağına inanıyorum. Her iki otomobil de çok uzun zamandır ralliseverlerin önüne çıkmamıştı” dedi.

Kemal Gamgam, 2013 sezonu için de şimdiden sinyal vererek “2013 sezonuna Opel için planlar yapıyorum. Şu an hepsi plan aşamasında. Sezon içinde neleri gerçekleştirebileceğimizi göreceğiz. 2013’te Kadett ile mücadele edebiliriz” dedi.

Aykut Bilir – RalliTürk Editörü

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oNP-uwn1w2g[/youtube]

Top