You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Eskişehir Rallisi Hazırlıkları Devam Ediyor

Eskişehir Rallisi Hazırlıkları Devam Ediyor

Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü ESOK tarafından organize edilen KYK Eskişehir Rallisi, bu yıl 3. kez düzenleniyor. 2010 yılında mahalli statüde, toprak yarış olarak düzenlenen KYK Eskişehir Rallisi, yakaladığı başarının ardından ertesi yıl ulusal takvime alınmış, bu kez asfalt zeminde koşularak yine aynı başarıyı tekrarlamıştı.

2012 takviminde, 2. yarış olarak planlanan “3. KYK Eskişehir Rallisi” hazırlıkları, ESOK Başkanı Nevzat Aslan’ın kontrolü altında, hummalı bir şekilde devam ediyor.

Ralliyi bu yıl şehir merkezine daha fazla yaklaştırmayı planlayan Nevzat Aslan, yarışın servis alanını Dedepark Oteli’ne taşıdı. Yarışın da sponsorlarından biri olan Dedepark Hotel, ralli merkezi olarak kullanılacak, ayrıca otelin yanındaki arazi de, bu yıl ki yarışın servis alanı olarak organize edilecek.

Yarışın startı her zaman ki ESPARK AVM’den verilecek. Finiş ve kapalı park da, yine ESPARK AVM’de olacak.

Daimi sponsorları; KYK, Banaz Otomotiv, ESPARK, Oscar Party Club, Motto ve Tepebaşı Belediyesi’nin desteğini bu yıl da alan ESOK, Dedepark Hotel ve Mantotherm’in sponsorluk desteğini de bu sene ki organizasyona kazandırdı.

Yarışa yaklaşık 2 ay olmasına rağmen ESOK Yönetimi, organizasyonla ilgili birçok şeyi netleştirmiş durumda. Başkan Nevzat Aslan, soğukların azalması ve karın tamamen erimesiyle etaplar üzerindeki çalışmalarını yoğunlaştırmayı planlıyor.

ESOK Yönetimi, mahalli yarış ve amatörlere tır desteğiyle ilgili konuları da çok yakında duyuracağını açıkladı.

Top