You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > “MY Team” İlk Yarışında Podyumda

“MY Team” İlk Yarışında Podyumda

Hakkı Ağaoğlu ve Cüneyt Göz’den oluşan MY Team, Türkiye Ralli Şampiyonası’na iyi başladı…

Türkiye Ralli Şampiyonası 7-8 Nisan tarihlerinde Ege Rallisi ile başladı. Hakkı Ağaoğlu – Hakan Uçucu ve Cüneyt Göz – Ersin Ören ekipleri otomobilleri Mitsubishi Evo 9 ve Ford Fiesta R2 ile Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenen ilk yarışta start aldılar. My Team pilotu Hakkı Ağaoğlu bu yarışta Sınıf 3’de mücadele ederken Cüneyt Göz Sınıf 6’da start aldı.

İzmir’in kendine has kaygan asfalt etaplarında yapılan yarışta Cumartesi günü Bademler, Efemçukuru ve Çatalca etaplarını koşan  ekipler Pazar günü de Bademler, Efemçukuru  Çatalca ve Beyler etaplarını ikişer kez geçerek yarışı bitirdiler.

Cüneyt Göz Sınıf 6’da kıran kıran geçen bir mücadele içinde yarıştı. Cumartesi günü temkinli bir tempo ile yarışan  Göz, sınıfını altıncı olarak tamamladı. Otomobiline alıştıktan sonra Pazar günü temposunu yükselten pilotumuz üçüncülüğe kadar yükselerek yarışı kupa ile tamamladı. Aynı zamanda genç copilotu Ersin Ören’de yarışta En Başarılı Genç Co-Pilot kupası aldı. Hakkı Ağaoğlu Cumartesi günü koşulan etaplarda istediği tempoyu yakalayamadı. İlk günü Sınıf 3’de yarışan on dört ekip arasında altıncı sırada bitiren Ağaoğlu, Pazar gününe üst sıralara çıkmak için yüksek bir tempo ile başladı. Ancak ilk etabının sonunda sağ ön amortisörünün kırılması sonucu yarışı bırakmak zorunda kaldı.

Yarış sonrası açıklama yapan Hakkı Ağaoğlu şunları söyledi: “ Şanssız bir başlangıç yaptım ve ilk yarışı tamamlayamadım. Açıkçası Cumartesi günkü performansımdan da çok memnun değilim. Pazar günü Cumartesi kaybettiğim zamanları telafi etmek istiyordum ancak otomobilim buna izin vermedi. Bu yarışta My Team olarak Cüneyt Göz’ün başarısı ile mutlu olduk. Sınıf 6’yı podyumda bitiren Cüneyt, takımın ilk kupasını almış oldu.” dedi.

My Team isimli yepyeni bir yapılanma ile bir araya gelen iki pilot, sponsorları  Ağaoğlu, Pozitifdekor.Com, Burn, Coca Cola, Deniz Medya Grup, Full, Sony  ve Strategia desteği ile Türkiye Ralli Şampiyonası sezona devam edecekler. Bir sonraki yarış Eskişehir Rallisi 21-22 Nisan tarihlerinde koşulacak.

Top