You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Yüksel Özgür’ün Sağlık Durumu Düzeliyor

Yüksel Özgür’ün Sağlık Durumu Düzeliyor

Geçtiğimiz haftasonu organize edilen Eskişehir Rallisi’nin antremanlarında trafik kazası geçiren Yüksel Özgür ve kızı Selin Özgür’ün sağlık durumu iyiye gidiyor.

Yüksel Özgür’ü evinde ziyaret eden RalliTürk, hem sağlık durumu hakkında bilgiler aldı, hem de kazanın ayrıntılarını usta pilotun ağzından öğrendi.

Kızıyla birlikte ilk kez bir ralliye katılacağı için, yarışa mahalli klasmanda kayıt yapan Yüksel Özgür, yarışın 3. etabının antremanı sırasında, karşı yönden çok süratli gelen çift kabinli bir kamyonetin kendisine çarpmasıyla yol dışına uçtu. Ağır hasar alan otomobilin içinden yakın dostu Levent Kantürk’ün yardımıyla çıkabilen Yüksel Özgür’ün sol kolunda ve sağ bacağında kırık bulunuyor. İlaveten vücudunun çeşitli bölgelerinde ezikler ve sıyrıklar var.

Yüksel Özgür’ün kızı Selin Özgür’se kazayı çok hafif şekilde, sıyrıkla atlattı. Her ikisinin de emniyet kemerinin bağlı olması sebebiyle, çok daha ciddi yaralanma olmadan kaza atlatıldı.

Eskişehir’de yapılan ilk müdahale ve muayenenin ardından İstanbul’a gelen Yüksel Özgür, bugün çok detaylı bir kontrolden geçirildi ve kırık bulunan kolu ve bacağı alçıya alındı.

Özel Balat Hastanesi’nde yapılan muayenenin ardından, Yüksel Özgür için ameliyat kararı alındı. Yüksel Özgür, 2 Mayıs Çarşamba günü Özel Balat Hastanesi’nde kırık bulunan kolu ve bacağından ameliyat edilecek ve kırık bölgelerine platin takılacak.

Duruma rağmen son derece keyifli olan Yüksel Özgür, ameliyatın ardından kısa zamanda toparlanıp, tekrar etaplara dönmenin hesabını yapıyor. Kurt pilot, kızıyla birlikte katılmayı plandığı ama yarım kalan Eskişehir Rallisi’nin yerine bir başka yarışa katılacağını belirtti.

Çok sevdiğimiz, değerli büyüğümüz, ustamız Yüksel Özgür Ağabeyimiz’e bir kez de buradan geçmiş olsun der, acil şifalar dileriz.

MG

Top