You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Alptekin Işıkalp, İstanbul’da Toprağa Çıkıyor

Alptekin Işıkalp, İstanbul’da Toprağa Çıkıyor

GP Garage Rally Team adına, Yiğit Akü ve Solargard’ın ana sponsorluğunda; Citroen, Demir Bükey Akademi, Teknokim ve Armetal’in yardımcı sponsorluğunda 2012 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda mücadele eden Alptekin Işıkalp – Serdar Aydın ikilisi, Citroen C2 otomobilleriyle bu kez toprak zeminde organize edilecek olan 33. İSOK İstanbul Rallisi’ne katılıyor.

Sınıf6’da ve İkiÇeker Şampiyonası’nda kürsüde olmayı hedefleyen Alptekin Işıkalp – Serdar Aydın ikilisi, daha tecrübeli oldukları toprak zeminde kupa almak istiyor.

33. İSOK İstanbul Rallisi öncesi son hazırlıklarını değerlendiren Işıkalp; “Asfalt zeminde koşulan sezonun ilk yarışında maksimum puan hedefiyle yarışsak da artık daha hızlı olduğumuz toprak zeminde kürsü ve kupa parolasıyla mücadele edeceğiz. Hızlı ve sağlam bir otomobile sahibiz ve bunun avantajını bu kez daha iyi kullanacağız. Tek gün olması sebebiyle sürprizlere açık bir yarış olacağını düşünüyordum.” dedi.

2012 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın üçüncü ayağı olan 33. İSOK İstanbul Rallisi, 10 Haziran Pazar günü 9:30’da İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan verilecek startla başlayacak. Yarışmacılar Şile ve civarındaki ISG, Yeşilvadi ve Oruçoğlu etaplarını 3 kez geçip, mücadeleyi tamamlayacaklar.

Sabiha Gökçen Havaalanı, 33. İSOK İstanbul Rallisi’nin servis alanına ve finiş seromonisiyle, ödül törenine de ev sahipliği yapacak.

33. İSOK İstanbul Rallisi’yle ilgili tüm gelişmeleri İstanbul Otomobil Sporları Kulübü İSOK’un resmi web sitesi; www.isok.org.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Rallinin online sonuçlarını da; www.rallisonuc.com adresinden takip edebilirsiniz.

Top