You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Satvet Çiftçi, Yönetim Kurulu’nu Büyütüyor

Satvet Çiftçi, Yönetim Kurulu’nu Büyütüyor

Değerli otomobil sporları camiası;

Sporumuzun yıllardır dile getirilen ancak çözümüne yönelik hiçbir çalışma yapılmayan ciddi bir problemi var. Sporcuların temsili.

Camia içerisinde bulunan neredeyse herkesin varlığında mutabık olduğu bu problemiz için çözüm üreten ve bu çözümlerini sohbetten öteye götürüp kaleme alan arkadaşlarımızın sayısı ne yazık ki bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az. Mecbur olmadıkları halde sporumuzun dertlerinin çözümü için mesai harcayan tüm dostlarımıza da bu yazı vesilesi ile teşekkürlerimi sunarım.

Sporcularımızın gerek genel kurulda, gerekse de yönetim kurulunda temsilleri için doğru ve tüm camia tarafından kabul görecek bir formül geliştirmek şarttır. Bu konuyla ilgili geliştirdiğimiz modeller hali hazırda mevcuttur ve en yakın zamanda tüm camia ile paylaşılacaktır. Önemli olan federasyonun, kulüplerin, görevlilerin, TOSFED Başkanı’nın kısacası bu spor için çalışan herkesin aslında sporcular için çalıştığını bilmesi ve anlaması gerekliliğidir.

Arkadaşlar Büyük TOSFED, sporun, sporcular için olduğunu anlamakla mümkündür.

Sporcuların temsilinin önünde ki bir diğer engel ise mevcut bürokratik durumdur. Delegasyon sisteminin değişmesi, ana statüde değişiklik yapılması gibi, bürokratik sebeplerden zaman kaybettirecek bir takım unsurlar mevcut. Sporcuların temsilinin ertelenemeyecek kadar değerli bir konu olduğuna olan inancımız nedeniyle, oluşturacağımız yönetim kurulunda Sporcularla İlişkilerden Sorumlu bir Yönetim Kurulu üyesi olmasına karar verdik. Bu sayede, göreve geldiğimiz günden itibaren tüm sporcularımızın sorunlarını yönetim kurulu toplantılarımızın gündemine alabileceğiz.

Bu kilit pozisyonda görev yapacak kişinin, hem camiayı yakından tanıyan, hem kulüp yöneticiliğini bilen, tüm kurallara ve federasyonun resmi prosedürlerine hakim bir isim olmasına öncelik verdik. Kendisine götürdüğümüz teklifi bizi kırmayarak kabul eden, Sayın Doruk Gökşin, seçilmemiz halinde Sporcularla İlişkilerden Sorumlu TOSFED Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacak.

Sayın Doruk Gökşin’e ve sporcularımıza ve tüm camiaya hayırlı olmasını dilerim.

Saygılarımla;

Satvet Çiftçi

Top