You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Şampiyon Satvet Çiftçi’yi Destekliyor

Şampiyon Satvet Çiftçi’yi Destekliyor

9 Kasım’daki TOSFED Olağan Genel Kurulu’na sayılı günler kala seçim yarışı son hızıyla devam ediyor.

Adaylar; kulüpleri ve delegeleri ziyaret ederek projelerini anlatıyor ve destek konusunda söz almaya çalışıyor.

Bu süreçte Türk Otomobil Sporları’nın önemli isimleri de seçime kısa bir süre kala, görüşlerini ve destekledikleri isimleri açıklamaya başladı.

Son 2 yıldır etaplardan uzak kalan ve yoğun iş temposu sebebiyle çok sevdiği ralli sporuna vakit ayıramayan Serkan Yazıcı da, seçim sürecini yakından takip ediyor.

4 kez Türkiye Ralli Şampiyonu olan Serkan Yazıcı; RalliTürk’e verdiği özel röportajda, Büyük TOSFED Hareketi’nin lideri ve başkan adayı Satvet Çiftçi’yi desteklediğini açıkladı.

Yazıcı; “Hayatımda bu spordan hiç para kazanmadım. Hiç garajım olmadı, bedeli karşılığı hiçbir hizmet vermedim. Aynı şekilde bu federasyon için de hiçbir iş yapmadım yani hiç kimseden hiç bir beklentim yok. Ancak mevcut yönetimin bu sporu getirdiği vahim durum ortadadır. Satvet Çiftçi’nin hem spora katkı sağlayacağını, hem de bu sporu ileri götüreceğini biliyorum. Hiç kimsenin şahsı için olumsuz düşünmüyorum ama Demir Berberoğlu bu sporda adını en az duyduğum isimdir. Delegelerimiz inşallah Türk Motorsporları için en doğru kararı verir.  Aynı ekibin, farklı bir başkanla bu sporu bir 4 yıl daha geri götürmesine izin vermeyeceklerini düşünüyorum. Bu sporun artık kaybedecek bir 4 yıla daha yok. Satvet Çiftçi’nin uzun yıllara dayanan bir spor yöneticiliği deneyimi var. Başkan olarak göreve başlaması halinde, sporun yeniden pozitif yönde gelişme kaydedeceğini düşünüyorum.” dedi.

Top