You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > ESOK’tan Eğitime Destek

ESOK’tan Eğitime Destek

ESOK EgitimKısa adı ESOK olan Eskişehir Otomobil ve Motorsporları Kulübü’nün organizasyonu ile Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı personeline, ileri sürüş teknikleri eğitimi organize edildi.

Volkan Işık Akademi tarafından gerçekleştirilen eğitim seminerinde, her türlü yol koşulunda güvenli sürüşü sağlamak için 14 rütbeli er pratik, 136 personel ise teorik olarak eğitim aldı. Dünya Ralli Şampiyonası’nda puan alan tek Türk sporcu Volkan Işik ve tecrübeli eğitmen Serhat Oztemir tarafından İl Jandarma Komutanlığı’nda gerçekleştirilen eğitim, görevli trafik timi personeli ile rütbeli er ve erbaşlar katıldılar.

İl Jandarma Komutanlığı’nın farklı modellerdeki araçlarının kullanıldığı eğitime; Alay Komutanı Albay Feyzullah Günal, Merkez Komutanı Albay Seyit Yaylacı, Yarbay Bahtiyar Yılmaz, Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Muhammer Ergaş, Vali Yardımcısı Rıza Dalan, Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, ESOK Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aslan ile ESOK Yönetim Kurulu Üyeleri Ender Banaz ve Onur Sırımoğlu da katıldılar. Ayrıca ESOK’un en büyük destekçilerinden Eskişehirli pilot Onur Sürmeli de yarış otomobili ve eğitim otobüsünü tahsis ederek etkinliğe destek oldu.

Top