You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Yağız, Şampiyonluk Kupasını Aldı

Yağız, Şampiyonluk Kupasını Aldı

2012 Doğu Avrupa Ralli Şampiyonluğu’nu kazanan Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibi, bu önemli ve anlamlı ödülü geçtiğimiz hafta sonu Hırvatistan Zagreb’de düzenlenen törenle aldı.

Yagiz Avci Bahadir Gucenmez2012 Avrupa Ralli Şampiyonası ödül töreni 23 Şubat’ta Hırvatistan, Zagreb’de gerçekleştirildi. FIA Ralli Güvenlik Semineri sonrasında düzenlenen törende 2012 Doğu Avrupa Ralli Şampiyonluğu’nu elde eden Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibi de ödüllerini aldı.

Bu sezon Ford Fiesta WRC ile Dünya Ralli Şampiyonası’nda yarışan 2012 Avrupa Ralli Şampiyonu Juho Hanninen’in yanısıra, Kıtalararası Ralli Şampiyonu (IRC) ve VW fabrika pilotu Andreas Mikkelsen ile Jan Kopecky gibi ünlü pilotların da katıldıkları gecede, Avcı-Gücenmez ekibi de şampiyonluk kupasını kaldırdılar.

Babası Nejat Avcı’nın 1997 yılında elde ettiği Avrupa Ralli F2 Şampiyonluğu’ndan 15 yıl sonra Avrupa’da kazanılan en büyük başarıya imza atan Yağız Avcı, 2013 sezonunda da Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde Avrupa Ralli Şampiyonası’na dahil yarışlarda start almayı hedefliyor…

Not: Pilot hakkında detaylı bilgi ve görsellere www.yagizavci.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

Top