You are here
Home > WORLD > WRC > Ogier ve Vettel Yer Değiştirmeyi Planlıyor

Ogier ve Vettel Yer Değiştirmeyi Planlıyor

Redbull’un iki başarılı sporcusu olan Fransız WRC yıldızı Sebastien Ogier ve Alman F1 Şampiyonu Sebastien Vettel, yakın zamanda araçlarını takas etmeyi düşünüyor.

F1 Grand Prix of Monaco - PreviewsMonaco Grand Prix’inde Porsche Kupası’nda bir seferlik de olsa start alan Ogier, yarıştan önce Vettel’in F1 aracına binerek poz vermesinin ardından basına yaptığı açıklama ile Vettel ile araçları kısa süreli de olsa takas etmeyi konuştuklarını açıkladı.

Ogier, “Vettel, VW Polo R WRC’yi denemek için gerçekten çok istekli. Ben de Vettel’in F1 aracını kullanmayı arzu ediyorum. Monaco’da aracı Vettel’e göre ayarlandığı için oldukça dar buldum. Herkes bir F1 aracını sürmeyi hayal eder.” dedi.

Vettel ise, “Gerçekten Polo R WRC’i kullanmayı çok isterim. Asfaltta mı toprakta mı olacak olur bilemem ama toprak etaplarda bu heyecanı daha net hissedeceğime eminim.” dedi.

Bu takasın nerede ne zaman olacağı açıklanmaz iken, Ogier’in tek kişilik Formula tipi araçlara alışmak için bir Formula 3 aracı ile yakında test yapacağı açıklandı.

Top