You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > OYAK-RENAULT 38.Yeşil Bursa Rallisi

OYAK-RENAULT 38.Yeşil Bursa Rallisi

2013 Yesil Bursa Rallisi2013 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 3.ayağı olan OYAK-RENAULT 38.Yeşil Bursa Rallisi 06-07 Temmuz tarihlerinde organize ediliyor.

Bu yıl 38.kez düzenlenen Yeşil Bursa Rallisi, kısa adı BOSSEK olan Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafındanOYAK-Renault’nun ana sponsorluğunda, Technospray, Crowne Plaza Bursa,Teknomak2000 ve Bursa Büyükşehir Belediyesi katkıları ile düzenleniyor.

SEYİRCİ ETABI KÜLTÜRPARK İÇİNDE

06 Temmuz Cumartesi günü saat 17.30’da OYAK-RENAULT Otomobil Fabrikaları’ndan verilecek seramonik start ile başlayacak olan 38.OYAK-RENAULT Yeşil Bursa Rallisi’nde ekipler ilk olarak saat 18.23’den itibaren şehir merkezinde yer alan ve Kültürpark içerisinde oluşturulan Bursa Büyükşehir Belediyesi Seyirci Özel Etabı’nı geçecekler.

Bursalı otomobilseverler bu etapta yarışa katılan Türkiye’nin en iyi ralli pilotlarının performanslarını çok yakından izleme şansı yakalayacaklar. Yarışın ilk günü Kültürpark seyirci özel etabının ardından saat 19.53’den itibarenCrowne Plaza Bursa’da sona erecek.

ULUDAĞ ETEKLERİNDE ZORLU MÜCADELE

Pazar sabahı 07.30’da tekrar direksiyon başına geçecek olan ekipler, Tuzaklı, Soğukpınar ve Kirazlı özel etaplarını üçer kez geçerek saat 18.07’den itibaren Crowne Plaza Bursa önündeki finiş podyumuna ulaşmaya çalışacaklar.

Rallinin servis alanı olarak da, Nilüfer ilçesinde FSM Bulvarı’nda yer alan Milli Piyango Lisesi karşısındaki konser alanı kullanılacak.

Top