You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Avcı-Gücenmez Zirveyi Hedefliyor

Avcı-Gücenmez Zirveyi Hedefliyor

YagizAvci-BahadirGucenmezTürkiye Ralli Şampiyonası’nda lider durumda yer alan Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ikilisi, bu hafta sonu düzenlenecek olan Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nden zaferle ayrılarak, 14-15 Eylül’de Kaşmir Halı desteğini alarak katılmayı planladığı Polonya Rallisi öncesi moral depolamayı ve liderliğini sürdürmeyi hedefliyor…

İlk 3 yarış sonrasında 2013 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda lider durumda yer alan, geçtiğimiz yılın Doğu Avrupa Ralli Şampiyonu Yağız Avcı, Castrol Ford Team Türkiye adına bu hafta sonu Bahadır Gücenmez ile Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nde start alacak.

07 Eylül Cumartesi akşamı saat 17.00’de Outlet Center İzmit’ten başlayacak Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nin ilk gününde sadece Seyirci Özel Etabı geçilecek. Otomobil severler 2 km. uzunluğundaki Kocaeli Fuar Merkezi otoparkındaki bu etapta pilotların performanslarını yakından izleme şansı bulacaklar.

YagizAvci-KocaeliRallisi08 Eylül Pazar sabah 08.30’dan itibaren yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipleri, zorlu bir mücadele bekliyor olacak. Pazar günü sırası ile Fiesta, Ford, Transit ve Otosan etaplarını geçecek olan ekipler, saat 17.00’de Outlet Center İzmit´teki finiş podyumuna ulaşmak için ter dökecekler.

Kaşmir Halı, Hursan, Edox, Simtech ve MacTeam desteğinde yarışan Red Bull sporcusu Yağız Avcı, bu yarıştan zaferle ayrılarak, 14-15 Eylül tarihlerinde Kaşmir Halı desteğini alarak katılmayı planladığı Avrupa Ralli Şampiyonası’na dahil Polonya Rallisi öncesi moral depolamayı ve liderliğini sürdürmeyi hedefliyor…

Top