You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > GP Garage MyTeam, Kocaeli’de Toprağa Çıkıyor

GP Garage MyTeam, Kocaeli’de Toprağa Çıkıyor

GP Garage My Team Hakki Agaoglu Nehir Yilmaz Bursa2013 Türkiye Ralli Şampiyonası, Ford Otosan 31.Kocaeli Rallisi ile devam ediyor. Yarış, 07-08 Eylül tarihlerinde büyük mücadelelere sahne olacak. Asfalt ilk 3 yarışın ardından toprak zeminde ilk kez mücadele edecek olan ekipler, 98 kilometresi özel etap olmak üzere 256,92 km. boyunca mücadele edecekler.

Ağaoğlu, Kioti ve Pozitif Dekor sponsorluğunda 2013 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda mücadele eden GP Garage My Team, Ford Otosan 31.Kocaeli Rallisi’nde 2 ekiple start alıyor.

* Hakkı Ağaoğlu – Nehir Yılmaz / Mitsubishi Lancer EVO9
* Ferhat Tanrıbilir – Burak Koçoğlu / Mitsubishi Lancer EVO9

GP Garage My Team Hakki Agaoglu Nehir Yilmaz Yesil Bursa07 Eylül Cumartesi akşamı saat 17.00’de Outlet Center İzmit’ten başlayacak rallinin ilk günü, Büyükşehir Belediyesi Seyirci Özel Etabı geçilecek. Otomobil severler özel olarak düzenlenen 2 km. uzunluğundaki seyirci özel etabında pilotların performanslarını yakından izleme şansı bulacaklar.

08 Eylül Pazar sabah 08.30’dan itibaren yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipleri, zorlu bir mücadele bekliyor olacak. Bu yarışın en büyük özelliği ise, 10 yılı aşkın bir süredir asfalt etap olarak geçilen Işıktepe etabının FORD adıyla yıllar sonra toprak olarak geçilecek olması…Pazar günü sırası ile Fiesta, Ford, Transit ve Otosan etaplarını geçecek olan ekipler, Kocaeli Fuar Merkezi otoparkındaki servis alanına gelerek araçlarının bakım ve ikmallerini gerçekleştirecekler. Ardından bu 4 etabı bir kez daha geçerek saat 17.00’den itibaren Outlet Center İzmit´te finiş podyumuna ulaşacaklar.

Top