You are here
Home > TURKEY > ARB > Kantürkler Rallicilere Yeni Bir Mekan Kazandırdı

Kantürkler Rallicilere Yeni Bir Mekan Kazandırdı

The Yikamaci Cafe Rally Levent Kanturk 01Baba-oğul ralliciler Ateş Kantürk ve Levent Kantürk, uzun zamandır hayal ettikleri mekanı, nihayete gerçeğe dönüştürdü.

Amatör rallicilerin biraraya geleceği bir mekan oluşturmayı düşünen Levent Kantürk-Ateş Kantürk ikilisi, Maslak Atatürk Oto Sanayi’de yeni açtıkları The Yıkamacı isimli oto kuaförünün bekleme salonunu, Rally Cafe haline getirdi.

Yıkama ve oto kuaför hizmetleri için gelen müşterilerin bekleyeceği ortamı ralli temalı cafe olarak hazırlayan Kantürkler, cafeyi tüm ralliciler buluşma noktası olarak da belirledi.

The Yikamaci Cafe Rally Levent Kanturk 02Yaklaşık bir aydır faaliyette olan The Yıkamacı / Cafe Rally, Maslak’taki tüm rallicileri ağırlayan bir mekan haline geldi.

Amatör Ralliciler Birliği ARB Başkanı olan Murat Güray’ın Türkiye Distribütörü olduğu ATAS markasıyla, müşterilerine hizmet veren The Yıkamacı, otomobil sporları camiasına çok özel fiyatlarla hizmet veriyor.

Levent Kantürk ve oğlu Ateş Kantürk, tüm otomobil ve motorsporu severleri gerçek ralli sohbetleri için The Yıkamacı Rally Cafe’ye davet ediyor.

Değerli büyüğümüz Levent Kantürk Ağabeyimize RalliTürk Ailesi olarak bir kez daha hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, bol kazançlar diliyoruz. Böyle bir mekanı camiamıza kazandırdığı için kendisine teşekkür ederiz.

The Yikamaci Cafe Rally Levent Kanturk 03

Levent KANTÜRK
Ateş KANTÜRK
The Yıkamacı / Cafe Rally
Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi
22. Sokak, NO:752
Şişli / İSTANBUL
TEL: 0212 285 24 86

 

 

Top