You are here
Home > WORLD > ERC > Bruno Magalhaes: “ERC’ye Geri Dönmek İnanılmaz”

Bruno Magalhaes: “ERC’ye Geri Dönmek İnanılmaz”

Bruno MagalhaesÜç kez Portekiz Ralli Şampiyonu olan Bruno Magalhaes, Avrupa Ralli Şampiyonası’nı takip emek için gerekli bütçeyi geç de olsa bulmayı başardı. Altı yarıştan oluşan şampiyonaya 28-30 Mart tarihinde koşulacak olan Akropol Rallisi ile dahil olacak 33 yaşındaki Portekizli pilot çok mutlu olduğunu, son iki sezonda sadece Portekiz içinde 6 yarış yapabildiğini, uluslarası kariyerini devam ettirme şansı bulduğu için çok şanslı olduğunu bu yıl altı ERC yarışı yapmayı planladığını belirtti.

Avrupa Ralli Şampiyonası’nın kendisinin favorisi olduğunu rakiplerin çok güçlü olduğunu ve herkesin çok hızlı gitmeye çalıştığını belirten pilot, kendi hızını ispat etmek istediğini sözlerine ekledi.

Magalhaes, ERC’ye Peugeot 207 S2000 otomobili ile geri dönüş yapacak, SATA Azores Rallisi ile beraber yeni 208 T16 otomobilin direksiyonuna geçecek. Akropol Rallisi’nde alacağı sonucun Mayıs ortası kendi evinde yapılacak rallide kendisine çok yardımcı olacağını belirten pilot, ikinci yarış olan Azores’de gerçek ritmini bulacağına inandığını belirtti.

Yunanistan’ın Loutraki bölgesinde koşulacak Akropol Rallisi’ne ilk kez katılacak olan Magalhaes bunun kendisi için heyecan verici bir fırsat olduğunu iyi bir mücadele yaşanacağını tahmin ettiğini,  katılımcı listesinin uzun ve zorlu olduğunu podyumda yer almanın kolay olmayacağını sözlerine ekledi.

GÖKHAN SARAÇOĞLU

Top