You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Çetinkaya’lar Sezonun İlk Birinciliğini Kazandı

Çetinkaya’lar Sezonun İlk Birinciliğini Kazandı

cetinkaya2Türkiye Ralli Şampiyonası’nın açılış yarışı olan Ege Rallisi geçtiğimiz hafta sonu 12-13 Nisan tarihlerinde İzmir’de Ege Otomobil Sporları (EOSK) tarafından düzenlendi. Seferihisar tarafında koşulan yarışta 56 ekip start aldı.

Dental sektörün öncü firmaları Skydent, Akdeniz Can D.D. ana sponsorluğunda, SRCN Adak, Ultradent ve yine dental sektörün öncü firmalarından Çapa Dental Group’un büyük markaları HERAEUS, SPIDENT ve W&H yardımcı sponsorluklarında yarışa katılan Kemal Çetinkaya ve Halil Çetinkaya ikilisi yeni otomobilleri Renault Clio Ragnotti ile ikinci yarışlarında Kategori 3’te ilk birinciliklerini kazandılar. Baştan sona çok büyük bir problem yaşamadan yarışı devam ettiren ekip, geçtikleri 6 etabın 4’ünde en iyi zamanı yaparak kategorilerini kazanırken, genel klasmanda üçüncü sırada yer aldılar. Bu sonuçla beraber bir önceki yarıştaki şanssızlıklarını da telafi etmiş oldular.

Çetinkaya kardeşler 26-27 Nisan tarihlerinde koşulacak olan Tosfed Ralli Kupası’nın ikinci ayağı Kocaeli Rally’ye ara vermeden hazırlanıyorlar.

Top