You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > BESTTIME Ajans 2013 Fotoğraf Albümü Yayında

BESTTIME Ajans 2013 Fotoğraf Albümü Yayında

harun ozdemirBesttime Ajans’ın kurucusu Harun Özdemir tarafından hazırlanan “BESTTIME Ajans 2013 Fotoğraf Albümü” artık yayında…

Ülkemizin en önemli otomobil ve motorsporları fotoğrafçılarından biri olan Harun Özdemir ve Besttime Ajans Ekibi tarafından 2013 motorsporları sezonunda pozlanan en iyi fotoğrafların yeraldığı albüm internet üzerinden ve basılı katalog versiyonu olarak motorsporu severlerin beğenisine sunuldu.

Harun Özdemir’in uzun zamandır hayal ettiği bu fotoğraf albümü “En Mükemmelini Yapma” anafikriyle yola çıkılarak hazırlandı.

Harun Ozdemir BESTTIME Ajans 2013 Fotograf Albumu 01Internet üzerinde joomag.com adresinde incelenmesi mümkün olan albüme, aynı zamanda 1. kalite matbaa baskısı olarak da, sahip olunabilir. Albümü edinmek isteyenler, Besttime Ajans’tan Harun Özdemir yada Nazlı Yapıcı ile irtibata geçebilir.

Fotoğraf albümü için gecesini gündüzüne katıp, günlerce çalışan ve en mükemmeline ulaşan Harun Özdemir, albümünü; “Fotoğraf çekmek, özellikle de aşkla sevdiğiniz bir konuda fotoğraf çekmek, gerçekten çok keyifli bir olay… Fakat bence asıl keyifli olan, çektiğiniz fotoğrafı paylaşmak ve onunla ilgili olumlu geri dönüşler almak.

Bilindiği üzere biz ekip olarak Türkiye’deki neredeyse tüm motorsporları organizasyonlarında fotoğraf hizmeti veriyoruz. Bu işin ticari boyutu ve bir de keyif bölümü var…

Harun Ozdemir BESTTIME Ajans 2013 Fotograf Albumu 02Bir yarış sonrası bilgisayar başına geçip o hafta sonunun fotoğraflarını açmak, onları daha güzel hale getirmek için küçük dokunuşlarda bulunmak, onları sosyal medya yoluyla sizlerle paylaşmak ve sizlerden gelen beğenileri görmek inanın tüm yorgunluğu alıyor…

2013 sezonu sonunda genel bir sezon değerlendirmesi yaparken “neredeyse tüm yarışları çekiyoruz fakat ortada somut bir eserimiz yok, bunları bir kaynakta toplamalıyız” fikrinden yola çıkarak, bu albümü hazırlamaya karar verdik.

Albüm için fotoğraf seçimleri en zor olan kısımdı… Arşivimizde o kadar fazla yarış ve o kadar fazla fotoğraf vardı ki, karar vermek aylar sürdü… Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; Fotoğraf seçimlerindeki tek kriter fotoğrafın estetik olarak keyif vermesi oldu ve ekip olarak bize en keyif veren fotoğrafları seçtik. Henüz taze anıları içermesi nedeniyle, zamanla manevi değer kazanacak bir eser ortaya çıkardığımızı düşünüyoruz.

Harun Ozdemir BESTTIME Ajans 2013 Fotograf Albumu 03Albümün bizi en fazla heyecanlandıran tarafı ise; Yıllar sonra hard diskinizin bir köşesinde ya da basılı kitaplığınızda görüp sayfaları çevirdiğinizde, bir döneme tanıklık etmiş olmanın keyfini yaşatacak ve anılarınızı gözünüzün önüne getirecek olması.

Ben lafı daha fazla uzatmadan sözü başrol oyuncularına, yani fotoğraflara bırakmak istiyorum.” sözleriyle değerlendirdi.

BESTTIME Ajans 2013 Fotoğraf Albümü’nde emeği geçenler; Atıl Atılgan, Gürkan Çağlar, Osman Gökçenoğlu, Nazlı Yapıcı, Uğur Tolaman, Arman Bedikyan, Onur Sırımoğlu, Kerim Tar, Erkan Ertuğrul, Özlem Kapucu, Mine Toker, Murat Yurt, Onur Ozan Sarıkaya, Beycan Korkmaz

Ayrıca; Bize bu güzel pozları veren tüm pilot, co-pilot, mekaniker, takım yöneticisi dostlarımıza, etaplarda tüm kahrımızı çeken gözetmen arkadaşlarımıza, ve her şartta yanımızda olan kardeş kuruluşumuz RALLİVİDEO’ya sonsuz teşekkürler.

Harun Ozdemir BESTTIME Ajans 2013 Fotograf Albumu 04Harun ÖZDEMİR
BEST TIME AJANS
[email protected]

Top