You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Yiğit Timur Üçüncülüğe Yükseldi

Yiğit Timur Üçüncülüğe Yükseldi

Yigit Timur 01 (2)ÇEBİ ve EVOBT RS6 sponsorluğunda yarışan Toksport WRT ekibi Yiğit Timur – Emir Şahin, Türkiye Ralli Şampiyonası 2. yarışı Eskişehir Rallisi’nde sınıf N4’te ikinci olarak, şampiyona genelinde sınıfındaki liderliğini sürdürdü.

Toksport WRT tarafından hazırlanan Mitsubishi EVO X ile yarışın son etabına kadar sınıfında lider durumda bulunan Yiğit  Timur – Emir Şahin, son etapta patlattıkları lastik nedeniyle zaman kaybederek sınıflarını ikinci bitirdiler.

Dünya Rallikros Şampiyonası RX Lites kategorisinde de yarışan Yiğit Timur, hedeflediği gibi şampiyona için çok değerli puanları hanesine yazdırdı. Hayatlarında ilk defa gece etabını deneyimlediklerini söyleyen ekip,  çok keyif alarak yarıştıklarını, tüm yarışanlar için ilginç bir deneyim olduğunu belirttiler. Rakipleriyle girdikleri rekabetten  bu yarışta da çok şey öğrendiklerini, diğer yarışlarda bu öğrendiklerini pratiğe geçireceklerini söylediler.

Yigit Timur 02 (2)Toksport WRT ekibi aldığı puanlar ile Türkiye Ralli Şampiyonası’nda iki yarış sonunda genel klasmanda ise üçüncülüğe yükseldi.

Top