You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Yeşil Bursa İçin Geri Sayım Başladı

Yeşil Bursa İçin Geri Sayım Başladı

2014 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 3.ayağı olan OYAK-RENAULT 39.Yeşil Bursa Rallisi 14-15 Haziran tarihlerinde organize ediliyor.

Bu yıl 39.kez düzenlenen Yeşil Bursa Rallisi, kısa adı BOSSEK olan Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından OYAK-Renault’nun ana sponsorluğunda, Crowne Plaza Bursa,Spor Toto ve Bursa Büyükşehir Belediyesi katkıları ile düzenleniyor.

2014 Yesil Bursa RallisiSEYİRCİ ETABI KÜLTÜRPARK İÇİNDE

14 Haziran Cumartesi günü saat 13:45’de OYAK-RENAULT Otomobil Fabrikaları’ndan verilecek seramonik start ile başlayacak olan 38.OYAK-RENAULT Yeşil Bursa Rallisi’nde ekipler ilk olarak saat 14:20’den itibaren şehir merkezinde yer alan ve Kültürpark içerisinde oluşturulan Bursa Büyükşehir Belediyesi Seyirci Özel Etabı’nı geçecekler.

Bursalı otomobilseverler bu etapta yarışa katılan Türkiye’nin en iyi ralli pilotlarının performanslarını çok yakından izleme şansı yakalayacaklar. Yarışın ilk günü Kültürpark seyirci özel etabının ardından Megane, Fluence ve Clio özel etaplarının geçilmesi ile Crowne Plaza Bursa’da sona erecek.

ULUDAĞ ETEKLERİNDE ZORLU MÜCADELE

Pazar sabahı 09:00’da tekrar direksiyon başına geçecek olan ekipler, Orhaneli-Keles bölgesinde yer alan Megane, Fluence ve Clio özel etaplarını ikişer kez geçerek saat 17:20’den itibaren Crowne Plaza Bursa önündeki finiş podyumuna ulaşmaya çalışacaklar.

Rallinin servis alanı olarak da, Crowne Plaza Bursa karşısındaki otopark kullanılacak.

Top