You are here
Home > MOTORSPORT > ANDOFF Mahalli Offroad Yarışı Mebuskent’te

ANDOFF Mahalli Offroad Yarışı Mebuskent’te

isoff challenge 20142014 Ankara Offroad Şampiyonası 1. yarışı Ankara Doğa Sporları ve Offroad Kulübü tarafından 22 Haziran pazar günü Mebuskent/Karacakaya´da organize ediliyor. Ankara’da geçmiş yıllara nazaran katılımcı sayısındaki artış nedeni ile yüksek katılım ve rekabete sahne olması beklenen organizasyon Pazar günü saat 12:10 da başlayacak.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden diğer offroad kulüplerinin üyelerinin de katılacağı organizasyon oldukça renkli ve heyecanlı anlara sahne olacak. Tek özel etabın 3´er turluk 4 kez geçilmesinden oluşan yarışta, ekipler toplam 36 km. mesafe koşacaklar. 

Yarışma Direktörü Cafer Sarıaltın yaptığı açıklamada “2014 Mahalli Şampiyona açılış yarışını tamamen yabancı olduğumuz bir bölgede yapıyoruz. Parkurun şehir merkezine çok yakın olmasının avantajı ile Ankara manzaralı ve piknik havasında seyircinin tüm etabı komple izleyebileceği bir etap hazırlıyoruz. Adrenalini, doğayı ve offroad sporunu seven herkesi yarışımıza bekliyoruz. Bu işe gönül vermiş insanların yarışmada bulunmalarının yanı sıra bu işi hiç bilmeyen bir bölgede bu yarışın yapılması da seyirci katılımında etkin rol oynayacaktır.” diyerek sözlerini bitirdi.

ANDOFF ‘un adına ve kalitesine yakışan bir organizasyon olması için çalışmalarımızın devam ettiği yarışımıza tüm offroad severler davetlimizidir.

Top