You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Çetinkaya Kardeşler Atlantis Rallisi’nden Mutsuz Ayrıldı

Çetinkaya Kardeşler Atlantis Rallisi’nden Mutsuz Ayrıldı

cetinkaya_skydent121-22 Haziran tarihlerinde İzmir’in Seferihisar bölgesinde düzenlenen 1. Atlantis Rallisi Seferihisar tarafında BMS (Batı Anadolu Motorsporları Kulübü) tarafından organize edildi. Tosfed Ralli Kupası’nın üçüncü yarışı olan yarış, ayrıca Efes Ralli Kupası’na da puan verdi.

SKYDENT, Akdeniz Can D.D. ana sponsorluğunda, SRCN Adak, ULTRADENT ve yine dental sektörün öncü firmalarından Çapa Dental Group’un büyük markaları HERAEUS, SPIDENT, W&H yardımcı sponsorluklarında yarışa katılan Kemal Çetinkaya – Halil Çetinkaya kardeşler, Renault Clio Ragnotti ile Kategori 3’de mücadele ettiler.

Ekip, Tosfed Kupası yarışlarında bu sezon yeni otomobilleriyle şeytanın bacağını bu yarışta kırarak kupanın üçüncü yarışında problemsiz bir yarış geçirmeyi hedeflemişlerdi. Ancak ilk etaptan itibaren yine sorunlarla uğraşmaya başlayan ikili önce süspansiyon, daha sonra direksiyon pompası ve son olarak da hararet sorunu nedeniyle zaman kontrol noktalarına hedef sürelerinden geç girdikleri için aldıkları zaman cezalarının, toplam zaman cezalarını aşması neticesinde yarışı bitirmelerine rağmen kurallar gereği diskalifiye edildiler. Problemlere rağmen kategorilerinde ikinci sıraya kadar çıkabilen ekip bu yarıştan da puansız ayrıldı.

cetinkaya_skydent3Çetinkaya kardeşler 12 – 13 Temmuz’da düzenlenecek olan İsok Rallisi’nde start almayı hedefliyor.

Top