You are here
Home > MOTORSPORT > Trial Kupası Düzce’de Nefes Kesti

Trial Kupası Düzce’de Nefes Kesti

TOSFED-Trial_BASKDüzce Offroad Kulübü tarafından Kocayayla’da düzenlenen, 2 araç ve 4 sporcudan oluşan ekiplerin mücadele ettiği TOSFED Trial Kupası üçüncü yarışı, büyük mücadelelere sahne oldu.

2014 sezonunda TOSFED Kupası adı altında ulusal bir kimlik kazanan trial yarışlarının üçüncü ayağı, 02-03 Ağustos 2014 tarihlerinde kısa adı DOSOD olan Düzce Offroad Kulübü tarafından Kocayayla’da organize edildi. 13 ekip ve 26 arazi aracının katılımına sahne olan organizasyon, bu kez de izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Kendine özgü kuralları ile yardımlaşmayı ve offroad ruhunu ön planda tutan yarışta, katılımcılar ekip olarak tüm engelleri en kısa zamanda aşmak için ter döktüler. 2 araç ve 4 sürücüden oluşan ekiplerin, zorlu doğa şartları ile mücadele ettiği organizasyonda, izleyiciler ekiplerin engel geçişlerindeki zor anlarını nefeslerini tutarak izledi.

TOSFED-Trial_KAYALARBüyük mücadelelere sahne olan organizasyon sonunda; birinciliği Bursa’dan Ahmet Kurt-Fuat Sarper ile Şencan Özkurt-İsa Üstündağ ekiplerinden oluşan BASK takımı elde etti. Yarışın ikinciliğini İstanbul’dan Kaan Sayın-Ali Demirayak ile Okan Sayın-Cemafer Bulut ekiplerinden oluşan 3 numaralı İSOFF takımı kazanırken, üçüncülüğü yine İstanbul bölgesinden Cem Taşçıoğlu-Ali Çapan ile Umut Bayrak-İbrahim Yeşilselvi‘den oluşan Kayalar takımı elde etti.

Yarış sonunda dereceye giren sporculara kupaların yanı sıra; Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından birinci ekibe 2.000 TL, ikinci ekibe 1.000 TL ve üçüncü ekibe de 500 TL teşvik ödülleri törenle verildi.

Top