You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > İlk Günün Lideri Bostancı-Vatansever

İlk Günün Lideri Bostancı-Vatansever

MuratBostanciAvrupa Ralli Kupası’na dahil AVIS Boğaziçi Rallisi’nin ilk günü Castrol Ford Team Türkiye takımından Murat Bostancı-Onur Vatansever ekibinin liderliği ile sonuçlandı.

Bu yıl 43. kez düzenlenen ülkemizin en eski ve en köklü uluslararası motorsporları organizasyonu AVIS Boğaziçi Rallisi’nde ilk gün, 6 özel etabın ardından Pendik Servis Alanı´nda sona erdi. Zorlu rallinin günü sonunda liderliği Castrol Ford Team Türkiye´den Murat Bostancı-Onur Vatansever ekibi elde ederken, Ukraynalı Oleksandr Saliuk-Evgeny Chervonenko ikinci ve yine Castrol Ford Team Türkiye´den geçen yılın birincisi Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz üçüncü sırada tamamladılar.

İki Çeker ve RC4 lideri Castrol Ford Team Türkiye’den Buğra Banaz-Burak Erdener olurken, RC3’de Bulgar ekip Renault Clio R3 ile Todor Slavov-Petar Iliev ve Kadın Pilotlarda da Simin Bıçakcıoğlu lider…

AVIS_Ozel_OduluAVIS ÖZEL ÖDÜLÜ DE BOSTANCI’NIN

AVIS özel ödülünün sahibi Avis-1 etabında en iyi zamanı yapan Murat Bostancı-Onur Vatansever ekibi oldu…Pendik Servis Alanında yapılan ödül töreninde ekibe ödülleri AVIS Genel Müdür Yardımcısı İnan Kesici tarafından verildi.

FİNİŞ YARIN 17:00’DE

190 kilometresi özel etap, toplam 619,26 kilometre uzunluğundaki zorlu rallinin ikinci günü, 17 Ağustos Pazar sabahı 09:00’da başlayacak. Ekipler, Kadıllı, Göçbeyli ve Ulupelit etaplarının ikişer kez geçilmesinin ardından, 17:00’den itibaren Pendik Atatürk Meydanı’ndaki finiş podyumuna ulaşabilmek için mücadele edecekler.

Top