You are here
Home > MOTORSPORT > TOSFED Trial Kupası Karadeniz’de Devam Ediyor

TOSFED Trial Kupası Karadeniz’de Devam Ediyor

2014 TOSFED Trial Kupası dördüncü yarışı, Vezirköprü Offroad Kulübü tarafından 05-06 Eylül tarihlerinde Samsun Vezirköprü’de düzenleniyor…

TOSFED-Trial_b (1)TOSFED Trial Kupası 4. ayak yarışı; her daim spor ve sporcunun yanında olan Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleri ve Aygaz ana sponsorluğunda Samsun’un Vezirköprü ilçesi kunduz ormanlarında 06-07 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

Altı ayaktan oluşan ve bu yıl ilk defa ulusal düzeyde düzenlenen kupanın, Bursa, İstanbul ve Düzce ayaklarının ardından ekipler bu kez Vezirköprü Kunduz Ormanlarında kozlarını paylaşacaklar. VEZİROFF kulübü tarafından düzenlenecek organizasyon, 05 Eylül 2014 Cuma günü, Türkiye’nin birçok il ve ilçelerinden gelecek olan otomobil sporları kulüplerinin katılımı ile başlayacak. 06 Eylül 2014 Cumartesi saat 11.30’da verilecek start ile başlayacak olan yarış, 30 kadar aracın mücadelesine sahne olacak. Birinci gün yarışmacıların oldukça zorlanacağı Kunduz Özel Etabı sonunda araçlarını servis alanına çekecek olan yarışmacılar, ertesi gün seyircilere büyük bir adrenalin yaşatacak olan Aygaz Özel Etabı için hazırlanacaklar. Vezirköprü’de ilk kez organize edilecek bu zorlu mücadele 07 Eylül 2014 Pazar Saat 17.30 ‘da ödül töreni ile son bulacaktır.

Yarışma Direktörü Metin YILMAZ organizasyon ile ilgili yaptığı açıklamada; “Tosfed Trial Kupasının bir ayağı olan Veziroff Yarışı, birçok kurum ve kuruluşun desteği ile hazırlanmaktadır. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yakın ilgi ve desteği bu sene de önemli ölçüde devam etmektedir. Yaklaşık 6 aydır bu organizasyon için hazırlanmaktayız. Bu süreç içinde başta Samsun Valisi Sayın Hüseyin AKSOY’a, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya YILMAZ’a, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Güven ÖZYURT’a, Vezirköprü Kaymakamı Sayın Mahmut KAŞIKÇI’a, Vezirköprü Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sadık EDİS’e, Vezirköprü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yener AKSOY’a desteklerinden ötürü şükranlarımı sunarım. Bu önemli organizasyonumuzda bize güvenerek destek veren ana sponsorumuz Aygaz ve yardımcı sponsorumuz Palanur İnşaat’a, tüm kamu kuruluşlarına, destek veren markalara, görevlilere ve medya kuruluşlarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Top