You are here
Home > MOTORSPORT > Go Motorsports Bir Kez Daha İstanbul Park’ta

Go Motorsports Bir Kez Daha İstanbul Park’ta

Go Motorsports 22-23 Kasım tarihlerinde İstanbul Park’da düzenlenecek olan Türkiye Pist Şampiyonası yarışı ile sezona veda ediyor. Yurt dışı programını tamamlayan ekibimiz, başarılarını otomobil sporu severlerle paylaşmak için Türkiye Pist Şampiyonası’nın son iki yarışına katılma kararı almıştı.

yadel ozkanArif Suyabatmaz, Cengiz Oğuzhan, Cenk Ceyişakar ve Yadel Oskan bu hafta sonu Türkiye’de, Türkiye pist şampiyonasının altıncı ve son yrışına katılacaklar. Porsche GT3 otomobilleri ile Grup Maxi’de start alacak olan pilotlarımız Intercity İstanbul Park pistinde şampiyona iddiaları olmadan yarışı kazanmak için piste çıkacaklar.

22 Kasım Cumartesi günü 09:30’da serbest antrenmanlar ile başlayacak olan organizasyonun ilk günü, 14:00-16:00 arası Maxi Grup ve Super Grup resmi antrenman ve sıralama turları ile devam edecek. Organizasyonun ikinci günü olan 23 Kasım Pazar günü ise, sabah yapılacak serbest antrenmanların ardından 11:00’da Super Grup 1.yarışı, 12:00’da Maxi Grup 1.yarışı gerçekleştirilecek. Saatler 14:00’ü gösterdiğinde ise sporcular bu kez 2. yarışları için piste çıkacaklar. Saat 16:00’da ödül töreni ile son bulacak Intercity İstanbul Park yarışı’nda pilotlarımız podyumda olmak için yarışacak.

ATA Freight Line, Lamp 83, A&S optik ana sponsorluğunda, D-Smart medya desteği, Luce Halkla İlişkiler ve Tok Sport iş birliktelikleri ile başlayan bu heyecan ve adrenalin dolu yarış sezonuna dair dahil tüm detayları gomotorsporlari.com ve facebook.com/gomotorsporlari adreslerinden takip edebilirsiniz.

Top