You are here
Home > MOTORSPORT > V2 İstanbul Kupası Tam Gaz Devam Ediyor

V2 İstanbul Kupası Tam Gaz Devam Ediyor

V2 İstanbul Kupası 2015, Körfez Yarış Pisti’nde yapılan ilk yarış ile geçen hafta başlamıştı. 20 pilotun start aldığı ve harika bir mücadelenin yaşandığı kupanın ikinci ayağı 1 Mart Pazar günü koşulacak. İzmit Körfez Pisti’nde 20 VOLKICAR’ın mücadelesi yine nefesleri kesecek.

Ali-Turkkan-01VOLKICAR, GENÇLERE EMANET

İlk yarışın galibi 16 yaşındaki Ali Türkkan liderliğini korumak istiyor. Geçen yarış sıralamaların en hızlısı olan ve karting başarıları ile de tanınan Ayhancan Güven (17) , bu yarışta podyumun en üst basamağında olma hedefi ile start alacak. Yarışçı bir aileden gelen Emre Hasbay (19) ise ailenin yeni jenerasyon yarışçısı olduğunu herkese kanıtlamak istiyor.1 Mart Pazar günü antrenmanlar ile güne başlayacak olan pilotlar sıralama turlarının ardından 12:30’da yarışa başlayacaklar.

TOPLAM 10.000 TL PARA ÖDÜLÜ

V2 Challenge’da şampiyona sonunda ilk üç basamağı elde eden pilotlar para ödüllerine kavuşacak. Şampiyona da birinci olan pilot 6.000 TL, ikinci olan 3.000 TL ve üçüncü olan da 1.000 TL’lik para ödülünü kazanacak. V2 Challenge’ın birincisini 3 yarıştan toplanacak puanlar belirleyecek.

VOLKICAR WORKSHOPLAR VOLKAN IŞIK AREN’DA 

V2’de yarışmaya başlamadan önce VOLKICAR’la sürüş deneyimi gerçekleştirmek için VOLKICAR workshoplara katılabilirsiniz. Volkan Işık Akademi tarafından, Volkan Işık Arena’da düzenlenen VOLKICAR workshoplar yarım gün sürüyor. Dersler VOLKICAR ile ilgili bilgilendirmeyle başlayıp pratik eğitimler ile devam ediyor.

V2 Challenge Yarış Tarihleri

22 Şubat Pazar – İzmit Körfez Yarış Pisti

1 Mart Pazar – İzmit Körfez Yarış Pisti

8 Mart Pazar – İzmit Körfez Yarış Pisti

V2 Challenge Kayıt Listesi
ALEN ARHANYAN
ALİ TÜRKKAN
ANIL ARDA
ARDA ÇINARLIK
AYHANCAN GÜVEN
BURÇİN KORKMAZ
BURCU ÇİLİNGİR ÜRKMEZ
CEMİL BULDUK
EGE BAŞ
EMRE CEYLAN
EMRE HASBAY
KEREM ORAK
MEHMET TARTICI
MURATCAN EĞİLMEZ
ÖMER RİFAİOĞLU ÖMER ÖZEN
SAİPCAN HASBAY
SARPER URAL
TUNÇ TİN
YAVUZ İPÇİ

Top