You are here
Home > MOTORSPORT > Offroad Ruhu Bu Kez Düzce’de

Offroad Ruhu Bu Kez Düzce’de

trk logo2015 Türkiye Trial Şampiyonası ikinci yarışı, Düzce Offroad Kulübü tarafından 18-19 Nisan tarihlerinde Düzce Gümüşova’da düzenleniyor…

Yardımlaşma ve offroad ruhunun ön planda tutulduğu, 2 araç ve 4 sporcudan oluşan takımların parkuru en kısa sürede geçebilmek için mücadele ettiği trial branşında, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… 2015 Türkiye Trial Şampiyonası 2. yarışı, 18-19 Nisan tarihinde Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Kulübü (DOSOD) tarafından Düzce’nin Gümüşova beldesi Selamlar köyündeki parkurda gerçekleştirilecek.

18 Nisan Cumartesi günü saat 11:00’da başlayacak olan organizasyonun ilk günü, kıyasıya mücadelenin ardından saat 16:00’da son bulacak. 19 Nisan Pazar sabahı 10:30’da başlayacak olan ikinci gün de, saat 16:00 da sona erecek ve ödül töreni saat 18:30’dan sonra olacak.

DOSOD_afisYarışma Direktörü Zafer Altınışık yaptığı açıklamada; “2014 sezonu içinde bir çok başarıya imza atan DOSOD kulübümüz, bunun mükafatı olarak bu eşsiz yeşil doğasına Ulusal Offroad yarışı ve Trial şampiyonası yarışını Düzce’ye taşımış oldu. Direktörlüğünü yaptığım bu yarışın adına yakışır bir organizasyon ile sonlandırmayı planlamaktayız. Bu yarışımızda kusursuz bir dostluk ile kamp alanımızla gelen misafirlerimize Düzce’nin konuk severliğinin yanı sıra ‘DOSOD Dostluktur’ sloganı ile keyifli bir yarış diliyorum.” dedi.

Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Kulübü yöneticilerinden İsmail Tevekkel ise “Offroad sporunu geliştirmek ve Türkiye’de bu branşı otomobil sporlarının merkezi yapma yolunda büyük adımlar atan bu spora gönül vermiş kulüpleri ve yarışmacıları kutluyorum. Kulübümüz tarafından düzenlenecek olan bu yarışın en geniş katılımlı ulusal yarış olma özelliğiyle adından söz ettireceği inancındayım. Keyifli dakikalar geçirmek isteyen, bu heyecanı daha yakından yaşamak isteyen, doğayı ve offroad sporunu seven herkes davetlimizdir ’’ mesajını iletti.

Top