You are here
Home > MOTORSPORT > Baba Oğul Podyumda

Baba Oğul Podyumda

suleymankolot_omerasafkolot3 sezondur Türkiye Karting Şampiyonası’nda yarışan baba oğul sporcular Süleyman Kolot ve Ömer Asaf Kolot, Uşak’ta düzenlenen şampiyonanın dördüncü yarışında bir kez daha podyumda yer almanın gururunu yaşadı.

2015 Türkiye Karting Şampiyonası dördüncü yarışı 15-16 Ağustos tarihlerinde Uşak Belediyesi Karting Pisti’nde gerçekleştirildi.

Süleyman Kolot ve 9 yaşındaki oğlu Ömer Asaf Kolot da Uşak’ta start alan sporcuları arasında yer aldı. Ömer Asaf Kolot 7-12 yaş sporcuların mücadele ettiği Mini kategoride birinciliğin sahibi olurken, Süleyman Kolot da 32 yaş üzeri sporcuların mücadele ettiği Formula Master’da ikinciliği elde etti. Bu sonuçlarla baba-oğul bir kez daha podyumda yer almanın gururunu yaşadı.

omer_asaf_kolot_USAKBu yarışın ardından Ömer Asaf Kolot, Mini kategoride Pars Erdem’in 10 puan ardında ikinci sırada yer alırken, Süleyman Kolot da Formula Master kategorisindeki liderliğini sürdürdü… Türkiye Karting Şampiyonası 12-13 Eylül tarihlerinde koşulacak 5.ayak yarışları ile devam edecek.

 

 

SÜLEYMAN KOLOT
www.suleymankolot.com
www.instagram.com/suleymankolot
www.facebook.com/suleymansirrikolot
www.twitter.com/bosphorusracing

ÖMER ASAF KOLOT
www.omerasafkolot.com
www.instagram.com/omerasafkolot
www.facebook.com/omerkolot
www.twitter.com/omerasafkolot

Top