You are here
Home > MOTORSPORT > Anadolu Klasik Otomobil Kupası Başlıyor

Anadolu Klasik Otomobil Kupası Başlıyor

Klasik-Otoomobil-Anadolu-KupasiEfsane klasik otomobiller bu yıl yepyeni bir hedef için Aksaray’dan start alacak. Türkiye’de ilk kez organize edilecek olan “Anadolu Klasik Otomobil Ralli Kupası” 23-24 Nisan tarihlerinde Aksaray’da düzenlenecek olan 3. Ihlara Rallisi ile başlıyor.

Aksaray Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan yarışta katılımcılar Aksaray ilinin tarihi, doğal ve kültürel miraslarını kapsayan geniş bir güzergaha tanıklık etmiş olacaklar.  Dünya’nın en büyük ikinci kanyonu olan Ihlara Vadisi güzergahında, her yıl geleneksel olarak gerçekleşen Ihlara Rallisi ile başlayacak olan Anadolu Kupası, toplam üç yarıştan oluşacak.

Türkye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) çatısı altında gerçekleşen Anadolu Klasik Otomobil Kupası, Newart Media ve Klasik Otomobil Kulübü Riders&Brothers işbirliği ile organize ediliyor. Başta Ankara olmak üzere, Adana, Niğde, Konya, Kayseri, Aksaray gibi pek çok ildeki klasik otomobil tutkunları yarışa yoğun bir katılım gösteriyor.

Anadolu Kupası’nın ilk ayağı olan 3. Ihlara Rallisi ile ilgili detaylı bilgi ve dokümanlara www.ihlararallisi.com adresinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor. Ralliye katılmak isteyen klasik otomobil sahipleri, 21 Nisan 2016 Perşembe gününe kadar başvurularını yapabiliyor.

Top