You are here
Home > MOTORSPORT > Sakarya’da Mahalli Offroad Coşkusu

Sakarya’da Mahalli Offroad Coşkusu

offroad trial54 Otomobil Sporları Kulübü tarafından Adapazarı Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen 2. Mahalli Offroad Yarışları Sakarya’da yapıldı. Korucuk Mahallesi’ndeki pistte düzenlenen etkinlikte,15 araç ve 30 sporcu, 3 etap halinde birbiriyle kıyasıya mücadele etti.

Yarışmanın genel klasmanında Ali Özdemir birinci, Zeki Karaçaylı ikinci, Evren Gökgün üçüncü oldu.Sınıf 1’de  Ali İşler, Sınıf 2’de Ferhat Bakır, Sınıf 3’de Zeki Karaçaylı ve Sınıf 4’te de Ali Özdemir birinclikleri kazanan isimler oldular. Yarışların tamamlanmasının ardından dereceye giren sporculara madalya ve kupaları verildi.

Organizasyonun direktörü Beytullah Özenir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seyirci etabında sporcuların üç kez start aldığını ve her etabın dörder tur üzerinden gerçekleştirildiğini söyledi. Yarışmada 15 ekibin mücadele ettiği bilgisini veren Özenir, “Yarışma gayet güzel gidiyor, her şey yolunda. Hava çok güzel, seyircinin de yoğun ilgisi var. Başta Valimiz Hüseyin Avni Coş olmak üzere sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Yarışlara onların katkıları büyük.” diye konuştu.

Top