You are here
Home > MOTORSPORT > Timur Magione´den Birincilikle Döndü

Timur Magione´den Birincilikle Döndü

Yigit TimurTrofeo Abarth Challenge 4. ayağı, 3 Temmuz günü İtalya’nın Magione kentinde yer alan Autodromo Dell’Umbria pistinde koşuldu. Fiat 500’lerle gerçekleştirilen ve kıran kırana mücadelelere sahne olan kupanın dördüncü yarışında, FIAT Motorsports Turkey pilotları Yiğit Timur, Fatih Kara ve Kuzey Eroldu ülkemizi temsil ettiler.

Haftasonu 2 ayrı yarış üzerinden koşulan 4. ayakta ilk yarış sonunda Fatih Kara beşinci, Yiğit Timur altıncı ve Kuzey Eroldu da onuncu sırada finiş gördüler. İkinci yarışta Timur damalı bayrağın altından geçen ilk isim olurken, Kara dördüncü, Eroldu ise sekizinci sırada yarışı tamamladılar.

Geçtiğimiz iki sezon rallikros ve ralli branşlarındaki uluslararası başarıları ile gururumuz olan milli sporcu Yiğit Timur, Trofeo Abarth Challenge 4. yarışında podyumun en üst basamağında yer alarak kariyerindeki en önemli başarılardan birisine imza atmış oldu.

Timur yarışın ardından “Trofeo Abarth Kupası’nın 4. yarışı İtalya’da bulunan Magione pistinde gerçekleşti. Sezonun ilk 3 yarışının ardından nihayet podyumun en üst basamağında, birinci sırada finiş görebilmeyi başarabildik. Takımımız için muhteşem bir hafta sonu oldu. Destekleyen bütün dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Ay sonunda Redbull Ring’de görüşmek üzere.” açıklamasını yaptı.

Trofeo Abarth Challenge 5. yarışı 24 Temmuz tarihinde Redbull Ring pistinde gerçekleşecek.

Top