You are here
Home > MOTORBIKE > Motul, Motobike Istanbul 2017 Fuarı’nda

Motul, Motobike Istanbul 2017 Fuarı’nda

Dünya’nın önde gelen madeni yağ üreticilerinden Motul, Messe Frankfurt tarafından organize edilecek ve 23 – 26 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Motobike Istanbul fuarında yeni standı ile motosiklet severlerin karşısına çıkacak. Fuar Istanbul Fuar merkezi IFM’de olacak. 

Motosiklet Tutkunlarını Eğlenceli Aktiviteler Bekliyor

Motobike Expo 2016’da fuarın en çok ziyaret edilen standlarından biri olan Motul, geçtiğimiz sene yakaladığı başarıyı bu yıl da sürdürmeyi amaçlıyor. Bu yöndeki çalışmalarına hız veren Motul, Motobike Istanbul 2017 fuarında ziyaretçiler için keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak aktivitelere yer verecek. 

Moto GP’ye Gitme Şansı Motul Standında

Motul’un sponsor olduğu dünyanın en önemli motosiklet yarışı Moto GP’nin Almanya ayağına Türkiye’den bir kişi Motul’un misafiri olarak yarışı yerinde izleyecek. Ziyaretçiler, sadece Motul standındaki formu doldurarak sahip olacakları şans ile Sachsenring Pisti’nde yapılacak büyük yarışa gitme şansı yakalayacak. Motul standı 11.salon C08 numarada yer alacak.

Motul Hakkında Her Şey

Motosikletini sevenlerin tek tercihi Motul, fuarda motosiklet yağları ve bakım ürünleri MC Care serisini sergileyecek. Geçtiğimiz sene yoğun ilgi gören Motul standında, bu yıl da fuar ziyaretçileri Motul yetkililerinden ürünler ve satış kanalları hakkında bilgi alabilecekler.

Top